Mit tegyek? Tegnap délután 6óta 10perces fájásaim vannak, de nem vészesek annyira.
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 05:56
1/17 anonim válasza:
Milyen hosszú egy fájás? Messze van a kórház? Ha 5-8 percesek lesznek akkor azért indulj el! Szép, könnyű szülést!
2/17 A kérdező kommentje:
2 percre lakunk a kórháztól,a fájások kb 1percesek
2010. jún. 3. 06:31
3/17 A kérdező kommentje:
Csak az aggaszt kicsit hogy már ilyen hosszú ideig tart és még mindig csak 10 percesek.ma hajnalban elment a nyákdugóm is,és már ez a 4.nap túlhordásom...remélem nem múlnak csak úgy el a fájások.Ma szeretnék már végre szülni! :)
2010. jún. 3. 06:33
4/17 anonim válasza:
Első vagyok: akkor majd olyan 3-5 percnél indulj, nehogy úgy járj mint én hogy 4 fájás kellett amig felvonszoltam magam a szülészetre. Írj, majd hogy hogy vagytok!
5/17 A kérdező kommentje:
Rendben,mindenképp írok!Remélem hamarosan a kezemben lesz a lányom :)
2010. jún. 3. 06:35
6/17 anonim válasza:
Szerintem is lassan majd indulj el,addig összeszeded a cuccokat, meg mindenképpen egyél valamit.Szurkolok ezerrel megy a drukk!!!!
38 hetes pocakos
7/17 anonim válasza:
Mikor utoljára voltál vizsgálaton ki volt nyílva a méhszáj? Ha úgy érzed, hogy indulni kell, menj, de ne egyél előtte semmit, mivel beöntést fogsz kapni! Inkább vigyél szőlőcukrot, amit vajúdás alatt szopogathatsz és vizet!
Gyors és könnyű szülést kívánok!
8/17 anonim válasza:
Szia.Én is szurkolok neked!Könnyü szülést!
9/17 anonim válasza:
Mostanában a kórházak 90%-ban nem adnak beöntést, csak ha kérsz!!!
10/17 anonim válasza:
Szia, én ugynígy voltam (a 4. napomon:D) és a fájásaimra a szülésznő azt mondta, menjek be egy kád meleg vízbe, ha múlnak a fájások, akkor nyugalom, ha erősödnek, akkor menjek be. ÍGy tettem, erősödtek, bementünk 8-kor, és 11-kor már a kezemben volt a fiam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!