Mennyire fog fájni a szülés? A gátmetszés fáj? A szülés utáni varrás mennyire kellemetlen? Nektek mennyi ideig tartott a szülés?
Egy hét van a szülésemig
December 21 re vagyok kiírva
Nagyon félek
A férjem bent lesz velem a szülőszobán
28/N
2éves a fiam, annyira nem friss az élmény, de iszonyatosan fàjt a vajúdás. Azt hittem h megbolondulok. Mindenre képes lettem volna hogy ne fàjjon. Ez van. Hasi fàjdalmat sosem bírtam. Azóta ha mensim van, első nap görcsölök, bàr szàzad annyira sem fàj, de azonnal legerõsebb gyógyszerből 2 szem.
Kitolàs nem fàjt. Inkàbb megkönnyebbülés volt, hogy vége a fajdalomnak. Pedig az sem volt rövid, nekem 2 óra, mert nem jól fordul a babàm. Maga a szülés 29h magzatvízelfolyástól. De egy jô pàr óràn àt csak heverésztem, mert nem akart beindulni, akkor még nem fàjt semmi. A kitolàs egy erős wczési inger, semmi fàjdalom nem volt, csak visszatarthatatlan. :D Vàgàst, vizsgàlatokat, méhlepény megszületését nem éreztem. Varràst sem, mert kijelentettem, hogy semmit nem nyomkodhat belém, amíg nem kapok gàzt. Szét volt màr szerelve, de összeraktàk és nem egyéb érzéstelenítést kaptam(nem volt fogadott dokim). Most vagy nagyon hatàrozott voltam, vagy nagyon megsajnàltak a szülésem miatt... úgy még jól is éreztem magam. Utàna nem fàjt semmi lent, tudtam ülni is, sőt az első szex sem fàjt.
Nekem pl nem fajt annyira. 7 óra volt osszesen, a korhazba erkezestol. Elokeszitettek. 3 ora utan burokrepesztes. Majd utolso 1,5 oraban voltak durva fajasaim, abbol 30p-ig tolofajasok. Nem kertem semmilyen gyógyszert. Hamar megszületett a baba.
A gatmetszes sem, a burokrepesztes sem fajt. A kitolas fajt, akkor azert atgondoltam az eletem.. de az gyorsan megvolt. :) ne panikolj, csináld amit a szülésznő es az orvos ker.
Könnyű szulest!
Nagyon szívesen. :)
Igen, tudom, hogy millió szüléstörténet kering fent az interneten, meg nyilván itt is több száz hasonló kérdés született már az évek alatt, de az mégis más, amikor szülés előtt állsz közvetlenül, és a nőtársaid neked mesélnek konkrétan, hogy megnyugtassanak. ;)
Sziasztok!
Ma reggel 6:57 kor megszületett kislányom Emma!❤
Az egész tegnap este kb 6 kor kezdődött. A méhösszehúzódás kegyetlenül fájt,de arra gondoltam hogy nemsokára a kezemben lesz a kislányom. A kitolási szakasz nem volt olyan vészes,de azért fájt. Gátmetszés nem kellett. Varráshoz pedig kértem érzéstelenítőt.
A férjem jelenléte, biztatása, az hogy végig fogta a kezemet nagyon sokat jelentett.
Most nagyon boldog vagyok ,hogy végre itt van velem az édes pici lányom!
Kértünk a kórházban privát szobát,így a kórházban töltött idő alatt a férjem végig bent lehet velünk.🙂
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!😊
Nagyon-nagyon gratulálunk! Ügyes vagy! :)
Jó egészséget a picinek, neked pedig gyors felépülést! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!