40hetes terhes vagyok,oktober 19-re voltam kiírva,és már nagyon várom hogy meginduljon a szülés.Félek egy picit a meginditástól és attól hogy császárral lesz,árthat a babámnak?
Szia nekem meginditoták és burkot is repesztetek utána
végül császáros lett a babám ,egészséges a pindur .Ne izgulj minden rendben lesz ,(szertekezetek még hátha sikerül meg ülj egy kád jó meleg vízbe és lépcsöz még) csak azért írom ,hogy hátha magátol el indulna.A eginditást nálam egy vízsgálatal indult utána infuzio aztán kézzel tgitot a dokim és utána repesztet ,és mivel nagyon föltekerte magát a köldökzsínora nem birt kibujni igy meg császároztak a végén, nem volt kellemes de tul vagyok rajta és a babám mindenért kárpotolt .Természetes szülést
Én túlhordtam a babámat 8 nappal és a végén meginditották 18.án zselével de sajna nem jött össze semit sem tágultam.Vasárnap reggel kor a CTGm nem lett jó és leküldtek a szülöszobára ott voltak már kissebb fájásaim de még mindig nem táultam.Kaptam megint zselét attol szüken egy ujnyira kitágultam de az semmit sem ért.Utána megrepesztették a burkot hátha jobban beindul valami...de akkor látta az orvos hogy a baba belekakiklt a magzatvízbe.Azonnali császár lett.De jobb is talán igy.Semmi baja nem lett a picinek!
6 napos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!