Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az nem baj ha 19 hetesen mar...

Az nem baj ha 19 hetesen mar fejvegu fekvesű a babám?

Figyelt kérdés
Nem fog hamarabb beindulni a szülés?
2017. dec. 4. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt mar akkor is, 39+5-re szuletett uh szerint (menzesz szerint 40+4-re).
2017. dec. 4. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
A 18 hetes UH óta úgy van, másodikára voltam kiírva... :) Nyugi!
2017. dec. 4. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Az UH pillanatában volt fejvégű, ettől még lehet, hogy 5 perc múlva már faros, vagy haránt. A fekvésnek amúgy semmi jelentősége a 34-36. hétig, mert addig folyamatosan forognak. Az UH egy pillanatnyi állapotot tükröz, főleg még ilyen korán.

Nekem az egyik ikrem még a 38. héten is egy-két naponta megfordult. Onnan tudom csak, hogy minden nap volt valami vizsgálat, nem akartam elhinni, hogy még van helye forogni, de volt.

2017. dec. 4. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent. Nekem 19 hetes uh-n azzal kezdte a doki, hogy megállapítja melyik baba hol és hogyan fekszik (hármas ikrek). Mire végre megtalálta az asszisztens a sablont es bepötyögte, kettő mar megfordult. Másfél órás uh volt. Konkrétan mindhárom feküdt mindhárom pozícióban közben.
2017. dec. 4. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Ne viccelődjünk, ennyi idősen az egyik pillanatban így, a másikban úgy fekszik.
2017. dec. 4. 23:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor rosszul írtam látom!

19hetesen mar befordult 32 hetes vagyok már:)

Es azert is kerdeztem mert neha elegge furcsa erzes olyan nyilalo erzes szokott ott lent lenni mintha elfolyna a magzatvíz ...vagy nem is tudom ezt mihez hasonlítani!

2017. dec. 5. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 19.3 uh-on kt volt. Aztán vegig. Es 40.3ra szultem. Es amugy nekem nyílt a mehszaj az volt az a nyilalo érzés. 28.hettol ereztem.. Magnézium, agynyugalom.. Nem volt jo, de megérte, plusz letudtam a tagulast is előre ;) 1.5 ora alatt szuletett meg a baba es elso.

Mindenképpen nézzen rad egy doki nehogy neked is ez legyen.. Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni de ha tudod, hogy van ilyened máshogy állsz hozza es megelozod a bajt.

A masik h lehet siman csak joslozol. Szóval bmi lehet, de doki biztos radnez ha szólsz, h nyilal.

2017. dec. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!