Az nem baj ha 19 hetesen mar fejvegu fekvesű a babám?

Az UH pillanatában volt fejvégű, ettől még lehet, hogy 5 perc múlva már faros, vagy haránt. A fekvésnek amúgy semmi jelentősége a 34-36. hétig, mert addig folyamatosan forognak. Az UH egy pillanatnyi állapotot tükröz, főleg még ilyen korán.
Nekem az egyik ikrem még a 38. héten is egy-két naponta megfordult. Onnan tudom csak, hogy minden nap volt valami vizsgálat, nem akartam elhinni, hogy még van helye forogni, de volt.

Akkor rosszul írtam látom!
19hetesen mar befordult 32 hetes vagyok már:)
Es azert is kerdeztem mert neha elegge furcsa erzes olyan nyilalo erzes szokott ott lent lenni mintha elfolyna a magzatvíz ...vagy nem is tudom ezt mihez hasonlítani!

Nekem is 19.3 uh-on kt volt. Aztán vegig. Es 40.3ra szultem. Es amugy nekem nyílt a mehszaj az volt az a nyilalo érzés. 28.hettol ereztem.. Magnézium, agynyugalom.. Nem volt jo, de megérte, plusz letudtam a tagulast is előre ;) 1.5 ora alatt szuletett meg a baba es elso.
Mindenképpen nézzen rad egy doki nehogy neked is ez legyen.. Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni de ha tudod, hogy van ilyened máshogy állsz hozza es megelozod a bajt.
A masik h lehet siman csak joslozol. Szóval bmi lehet, de doki biztos radnez ha szólsz, h nyilal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!