Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülni fogok? Nagyon felek!

Szülni fogok? Nagyon felek!

Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok, mai nap folyaman elkezdett fajni a derekam, es a labaim. Olyan “menstruacio elotti” fajdalom fele. Nincs fogadott orvosom, sztk alapon fogom szulni, tehat az orvosom nem tudom felhivni. Elegge panikolok, nehogy beinduljon ilyen koran a szules.

#Koránszülés
2017. dec. 3. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Vészmadarak kíméljenek! Sztk alapon teljesen normálisan foglalkoztak velem, és most is! Menj be a szülészetre, ha nem múlik el, de ne a sürgősségire!
2017. dec. 3. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Miért kell rémtörténetekkel traktálni ezt a szerencsétlen nőt? Komolyan nem értem...

Velem fogadott doki, szülésznő és bármilyen fizetett személyzet hiányában is mindig kedvesek, rugalmasak, bármit kérek, kérdezek, segítenek, válaszolnak. Tudják, hogy egy büdös fillért nem fognak kapni tőlünk, mégis tündéri mindenki, az sztk-ban és a kórházban is.

Kedves kérdező, ha nem ciklikus a fájdalom, akkor az csak jósló lesz, nekem a vége felé már folyamatosa görcsöl a hasam, de semmi baja a babának, csak készül a méhem a szülésre (tegnapra voltam kiírva). :) Nyugi! Magnézium, meleg zuhany (nem forró!), fekvés, és ne idegeskedj. Ha erősödne, durvulna, akkor menj be az ügyeletre, meg fognak vizsgálni, ez a dolguk.

Egyébként manapság 20-on pár hetes babákat is megmentenek mindenféle sérülés nélkül, a te babád, ha most születik, akkor szinte biztos, hogy probléma nélkül fog felnőni. :)

2017. dec. 3. 22:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso koszonom a biztatast, es kommentet! Bevettem 2 magnerotot, pihentem, megnyugodtam s jobb lett. Azzal vigasztalom magam, ha ne adj isten most jonne a babo se lenne baj mert 2 kg korul lehet mar(ha nem tobb picivel), es biztos rendbe lenne minden hiszen a 30 hetes ultrahangon tokeletes volt minden :) itt biztos kozrejatszik nekem a panikbetegsegem. Sajnos. A babasnak reszvetem, bele se merek gondolni mit elhettek at a szulok!
2017. dec. 3. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Nem vészmadárkodok, csak elmondtam hogy nálunk ilyen az sztk rendelés, és több helyről is ezt hallom. Azt persze nem tudhatom hogy náluk konkrétan milyen, de itt mindig van legalább két feljelentés a kórház ellen.
2017. dec. 4. 06:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Helyileg hol van ez a fantasztikus sztk?
2017. dec. 4. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2017. dec. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!