Amikor a szüléshez fel kell venni az ott kapott hálóinget, még lehet felvenni bugyit?
Figyelt kérdés
Ha igen, és a vajúdás alatt egy darabig lehet rajtam fehérnemű, akkor abba érdemes nagy nedvszívó betétet tenni? Vagy olyan sok vizsgálat van, hogy nem illik bugyival pepecselni? Kivel hogyan történt?2017. dec. 2. 19:50
11/11 anonim válasza:
Én is saját hálóingben voltam. Bugyit nem vettem fel.
Szülés után meg le kellett tusolnom, aztán saját lábon sétáltam az ágyamhoz (ráadásul más emeleten is volt). A szülésznő felügyelt, segített, kísérgetett (meg hozta a táskám a szülőszobáról a kórterembe).
Nem mindenhol van kórházi hálóig, meg tolókocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!