Lehet valamivel befolyásolni az erősebb méhtevékenységet? Illete lehet azon segíteni, hogy végre kezdjek tágulni?
Szia! Erre mifelénk két dolgot javasolnak, ami esetleg hamarabb beindíthatja a szülést! Minden nap séta, esetleg lépcsözés ! És ha együtt vagy a pároddal! Sajnos meg kell jegyeznem, én tényleg nagyon sokat sétáltam, s az utolsó három hétben még a falut is "körbefutottam" naponta, de nem volt semmi hatás!
Még egy dolgot olvastam! Málnalevél tea (egy teáskanál csészénként, s naponta 3-szor), ez lazítja a méh izomszalagát, puhítja a méhszájat, elösegítheti ezáltal a tágulást is.
Sok sikert!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát igen, direkt fárasztom magam. Fürdőszoba, wc sikálása például tegnap az egyéb szokásos napi tevékenységek mellett. Egész nap jövök-megyek, ráadásul naponta kb 25-ször 20 lépcsőfokot mászok fel-le, mert családi ház emeletén lakunk. De egyébként is örökmozgó vagyok. Nem hanyagoljuk a házaséletet sem:) (már amennyire még tudjuk művelni ilyen nagy pocakkal). De sajnos eddig semmit nem értünk el vele, mert ma reggel először lett nagyon rossz az NST, meg is kellett ismételni, miután orvosi tanácsra magamba döntöttem 1l colát. Az én egyébként örökmozgó babámat ez sem hatotta meg és még a méhszájam ugyanúgy zárt:((
Most fogom szegény férjemet ugrasztani a málnalevél teáért.
De még szívesen várok tippeket, tanácsokat, tapasztalatokat, amit előre is köszönök!
Első válaszoló: átérzem a helyzetedet és azt kívánom neked is tiszta szívből, amit magamnak: TÁGULJUNK, induljon meg a szülés és egészséges babát hozzunk a világra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!