Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye nem lehet sehogyan sem...

Ugye nem lehet sehogyan sem befolyásolni hogy ikerterhesség legyen?

Figyelt kérdés
Az egyik IQbetyár ismerősöm most minden erejével azon van hogy egyszerre letudja a felesége a másik 2 gyerkőcöt.4-t akarnak, 2 már van.De én hiába mondom neki, hogy ha a családban nincs olyan, akkor esetleg a lombik, vagy ha nagy szerencséjük van akkor természetes úton összejön.Most valami "vajákos" asszonykához akarja elküldeni a csajt a tuti terhességért, ami ha jól számoltam, olyan 1,5millió lenne heti két "kezeléssel".Szerintem ez hülyeség!!!Szerintetek?Lehet valahogy befolyásolni?
2010. febr. 25. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Aki fogamzásgátlót szed, annak nagyobb az esélye az ikerterhességre, mint a valyákos asszonynak megfizetett 1,5 millióra. HIHi!
2010. febr. 25. 00:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozni lehet érte:) Az ingyen van:) Ha a nagyzsülők volnalán voltak ikrek, akkor nagyobb az esély, de az sem biztos.
2010. febr. 25. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vajákos asszonnyal nem lehet befolyásolni. Két dolog befolyásolhatja. Az első a lombikbébi mikor eleve több megtermékenyített petesejtet ültetnek be. Ez viszont csak indokolt esetben lehetséges és ez nem az.

A másik lehetőség a peteérést előidéző hormonkészítmények szedése. Ezek lényege, hogy hatásukra a szokásos egy helyett több petesejt is megérik egyszerre. Ebből következően nyilván jóval nagyobb az esélye az ikerterhességnek. Viszont ilyen hormont tudtommal csak meddőség esetén írnak fel, nem veheted meg csak úgy. Ráadásul a dolog vissza is üthet, ha jól tudom az amerikai hetesikrek ilyen kezelés következtében fogantak meg.

2010. febr. 25. 01:22
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Az IQ-bajnok ismerősödnek próbáld elmagyarázni, hogy az ikerterhesség egyáltalán nem olyan klassz dolog, mint azt ő elképzeli, kockázatot jelent az anyai szervezetre is, és a babákra nézve is...

Gondolj csak bele : az anyai méh arra teremtődött, hogy egy babát kihordjon, tápláljon, 9 hónap alatt biztosítja annak az egy magzatnak a csontfejlődését, agyának, szemeinek, szerveinek kifejlődését...

Ha ugyanerre a kis helyre két magzat van bezsúfolva, csak feleannyi helyük marad a mozgásra, növekedésre, a tápanyag, vér is feleannyi mennyiségben jut hozzájuk...

Sajnos, elég sok ikerterhességnél fordulnak elő komplikációk, vagy az egyik, vagy mindkettő baba sérülten születhet (testileg vagy szellemileg).

Nem véletlen, hogy az ikerterhesség már alapból "veszélyeztetett" kategóriába kerül az orvosoknál.

Akinek egy csöpp esze van, az egyáltalán nem örül az ikerterhességnek, inkább összeszorul a gyomra az idegességtől!

Gondolom, azt már nem szeretné az ismerősöd, ha 1-2 agykárosodott gyereke születne, akiket életük végéig pelenkázni kell és tolókocsiban tologathat majd???

Mindamellett én a helyében nem dobnék ki 1,5milliót valami kuruzslónak, mert csak futhat majd a pénze után!

(Valami teát itat majd a nővel hetente 2x, aztán szülés után sajnálkozni fog hogy sajnos ez most nem sikerült.)

Viszont van egy gyógyszer, amit meddőségre adnak és fokozza a peteérést (ikerterhességet okoz!), ez a CLOSTILBEGYT tabletta. Mivel ez hormon tartalmú, így csak orvos írhatja fel és orvosi felügyelettel szedhető, kizártnak tartom, hogy normális orvos azért felírja, mert valaki ikreket szeretne!!!

2010. febr. 25. 02:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

utolsónál a pont

a Clostival előidézhető ikerterhesség

nekem is igy sikerült, 6 év sikertelen próba után

2010. febr. 25. 07:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én ezt a dolgot, ikerterhességet akar akkor hordja ki a kedves férfi, akkor megtudja mijen klassz dolog!
2010. febr. 25. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Küld őket hozzám és 1 milláért elvállalom őket, ha nem jön össze az ikerterhesség a felét visszafizetem:D:D:D
2010. febr. 25. 09:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy módja van, de az sem biztos, és inkább le sem írom egy ilyen már bocs parasztnak... Ha ennyi pénze van ilyenre, adja a szegényeknek...
2010. febr. 25. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez annyira dühítő, hogy az országban családok lavíroznak egy két ezer forintal hóvégén, az ilyen hülyék, meg nem tudják kínjukba hová tegyék a pénzüket.
2010. febr. 25. 10:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is 100°/°-ban igazatok van.Már a csaj is ki van idegileg.A legkisebb már 4 éves, és sehogy nem jön össze még egy baba sem, gondolom az állandó stressz miatt.Nem mehet sehova, hozzá se mehet senki, hébe-hóba titokban ugrunk fel hozzá, ha a pali úton van.Nagyon sajnálom szegényt:(((
2010. febr. 25. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!