Melyik budapesti kórházban nem császárnak automatikusan ikerterhesség esetén?
Figyelt kérdés
16 hetes ikerterhes vagyok és azt mondta az orvosom, hogy akkor is császár lesz, ha a babák fejjel lefelé fordulnak szüléskor, a kórházban ez az elfogadott (János kh.). Én viszont nem akarom, hogy császár legyen, ha probléma nélkül simán is megszülhetném őket! Még van időm orvost váltani, ezért kérni szeretnélek titeket, hogy mondjatok olyan kórházat és orvost, akinél szóba jöhet a természetes ikerszülés, ha nincs komplikáció! Köszönöm!2010. febr. 12. 15:01
1/9 anonim válasza:
A választ nem tudom, de a "császárnak" szóalkotás tetszett. :-)
2/9 A kérdező kommentje:
Jaj, igen, császárOZnak. Bocsi, fáradt vagyok, plusz még sok a munka is. :D
2010. febr. 12. 15:13
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én pontosan 3 éve természetes szüléssel hoztam világra ikerlányaimat. Az orvosom teljes mellszélességgel mellettem volt abban, hogy természetesen szüljünk. Nem volt egyszerű -15 órával a magzatvíz elfolyása után születtek - , de nagyon sokat segített a támogatás, és az, hogy hitt bennem.Ha gondolod írj privit, megadom a nevét és aszámát. egyébként SOTE II. Klinika
4/9 anonim válasza:
Szia! Bár nem Pesten, de a barátnőm ikreket szült természetes úton. Nem is céloztak rá, hogy jobb lenne a császár. Aki velem feküdt egy szobába ikres kismama, nála azért volt császár, mert az "alsó" baba harántfekvéses volt, plusz vékonyabb volt a méhfal. Ez Egerben volt. Sztem érdemes szétnézned. Még van időd.
5/9 anonim válasza:
Én ugyan vidéken,de természetes úton szültem ikreket-1 óra alatt:)-,fel sem merült a császár.Sztem inkább az a ritkább,h automatikusan császár az ikreknél,te pont kifogtad.:(
6/9 anonim válasza:
A Bajcsyban nem automatikus a császár ikerterhesség esetén sem!
7/9 anonim válasza:
A Szt.Istvánban sem nyiszálnak automatikusan,azért,mert ikreket vársz.
8/9 anonim válasza:
2005-ben szültem Máv-ban, egy kismama akkor hozta természetes úton világra az ikreit. Én áprilisban szültem Szt. Imrében, tudok egy szuper dokit. Ha gondolod, írj privit.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt hiszem a Sote II-es lesz a befutó! Kolléganőm ajánlott egy orvost és azt mondják, nagyon kedves, meghallgat minden kérést és ha ésszerű, teljesíti.
2010. febr. 15. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!