Olyan kicsi a hasam a tobbi kismamahoz kepest. Volt valakinek pici hasa?
Most pihi a hasam
24+3 hetes vagyok de meg orvosom is csak néz h a baba nagyon nagy de a hasam alig latszik. Mintha csak puffadnék egy nagy zaba után.:D
Tudom.. nem voltam nagy segitseg mert meg nohet de nem vagy egyedul ez bizti.
Amugy nekem azt mondták sokan, h utolso 6 hetben nő nagyot
Nekem elsővel átlagos hasam volt, korán kezdett nőni de normál lett, második megint korán nőtt, de akkora lett hogy azt hitték, ikrek... Harmadikkal lassan félidő, de ha nem mondom, el se hiszik, hogy lesz, pedig most kezdtem a legkevesebb kilóval :)
A baba helyezkedésétől sok függ.
Szerintem ez nem verseny hogy kinek mekkora a pocakja mert sok mindentől függ: izomzat, baba helyezkedése, alkat stb.
Sokszor látom, hogy van hogy az a menő ha valakinek kicsi pl. sarahstage-től instán mindenki el volt ájulva, ugyanakkor olyat is láttam hogy valaki a 12 hetes bejelentésnél úgy kinyomja direkt, hogy 20 hetesnek látszik mert szerinte biztos az a menő / cuki.
Szerintem mindenkinek a saját pocakmérete / alakja a normális. :)
Nekem a második terhességnél kisebb volt a hasam végig és a baba is kisebb lett. Az a 3kg csak becslés, nyilván lehet 3,5kg is de 2,8kg is és máris más a pocak méret :)
De a fekvése is sokat számít.
Pocakméret leginkább nem a baba méreteitől függ.
Sok tényező függvénye. Pl. lepény nem mindegy, hogy hol van, hátsó falinál kisebb a has, mint a melső falinál. stb.
Az anya alkata sem mindegy.
A szomszédaim nem vették észre hogy terhes vagyok.Pedig tavasz volt.Csak egy dzseki "takarta" ami alig ért rajtam össze 😂 4000grammos babát szültem és ő a 3. gyermekem!
Ismerősnek meg akkora hasa volt h nézni is rossz volt és alig volt 3kg a gyerek.Nem mindwgy hogy fekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!