Vérszegénységre hivatkozva lehet programcsászár?
Figyelt kérdés
Thalassemiás vagyok, 84 hemoglobinnal amit nem tudunk feljebbvinni. 100 alatt veszélyes szülni azt mondták. Most mi lesz? Lehet császárt kérni? Fogadott orvos nélkül :(2017. nov. 15. 18:04
11/18 anonim válasza:
Az érdekes... szerintem keress másik dokit. :(
12/18 A kérdező kommentje:
Ő már a második doki akihez járok. De már nincs sok hátra, csak 3 hét. Elvileg jobban tudják konrtollálni a vérzést császárnál, de nemtudom hogy azt lehet e kérni hematológustól,hogy adjon rá javaslatot.
2017. dec. 3. 15:34
13/18 anonim válasza:
Nekem még 5 hetem van, meglátjuk mi lesz. De én is rettenetesen vérszegény vagyok. :/
14/18 A kérdező kommentje:
És neked mit mondanak? Nekem be kell feküdnöm 2 héttel előbb. Nálad szóbakerült a császár?
2017. dec. 3. 16:06
15/18 anonim válasza:
Nálam szó sem volt császárról - egyenlőre. De 2 hét múlva megyek vérvételre, majd kiderül. De kezdek aggódni.
16/18 anonim válasza:
Amúgy nálam ez a császár dolog nem elvi kérdés, ha az jobn a babának és nekem, akkor legyen úgy. Enem az aggaszt, hogy felvágnak, miközben ébren vagyok...
17/18 anonim válasza:
Hematológushoz jársz? Neki kell ilyen esetben eldönteni, hogy mit tudnak tenni a "vérszegénységgel". Az ő feladata eldönteni, hogy vasat vagy vert kapj vagy mi legyen.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen,hematológushoz járok 3 hetente vérvételre. Most mindenféleképp beszélek vele,mert a nőgyógyász is mást mondd,meg ő is. Beszéljék meg ők hogy mi legyen. Nőgyógyász befekvést javasol, a hematológus meg nem,stb. Nem értem
2017. dec. 3. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!