Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vérszegénységre hivatkozva...

Vérszegénységre hivatkozva lehet programcsászár?

Figyelt kérdés
Thalassemiás vagyok, 84 hemoglobinnal amit nem tudunk feljebbvinni. 100 alatt veszélyes szülni azt mondták. Most mi lesz? Lehet császárt kérni? Fogadott orvos nélkül :(
2017. nov. 15. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az érdekes... szerintem keress másik dokit. :(
2017. dec. 3. 14:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő már a második doki akihez járok. De már nincs sok hátra, csak 3 hét. Elvileg jobban tudják konrtollálni a vérzést császárnál, de nemtudom hogy azt lehet e kérni hematológustól,hogy adjon rá javaslatot.
2017. dec. 3. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még 5 hetem van, meglátjuk mi lesz. De én is rettenetesen vérszegény vagyok. :/
2017. dec. 3. 15:53
 14/18 A kérdező kommentje:
És neked mit mondanak? Nekem be kell feküdnöm 2 héttel előbb. Nálad szóbakerült a császár?
2017. dec. 3. 16:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálam szó sem volt császárról - egyenlőre. De 2 hét múlva megyek vérvételre, majd kiderül. De kezdek aggódni.
2017. dec. 3. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Amúgy nálam ez a császár dolog nem elvi kérdés, ha az jobn a babának és nekem, akkor legyen úgy. Enem az aggaszt, hogy felvágnak, miközben ébren vagyok...
2017. dec. 3. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Hematológushoz jársz? Neki kell ilyen esetben eldönteni, hogy mit tudnak tenni a "vérszegénységgel". Az ő feladata eldönteni, hogy vasat vagy vert kapj vagy mi legyen.
2017. dec. 3. 17:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen,hematológushoz járok 3 hetente vérvételre. Most mindenféleképp beszélek vele,mert a nőgyógyász is mást mondd,meg ő is. Beszéljék meg ők hogy mi legyen. Nőgyógyász befekvést javasol, a hematológus meg nem,stb. Nem értem
2017. dec. 3. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!