Vérszegénységre hivatkozva lehet programcsászár?
Nagyon gyorsan keress masik orvost
Fel akar vagni ? A huvelyi szulesnel kevesebb a verveszteseg.
Nekem 74,5 volt a hemoglobinom 36 hetesen.masnap mar csordogalt belem a 3 egyseg ver.
Azzal felment 112 re.eleve csaszarra keszultunk,az elso 2 csaszar miatt de a csaszar elotti nap is kaptam volna vert,ha visszamegy 100 ala.szerencsere 108 volt meg addig is,igy hazaengedett az orvosom,a vert pedig elraktak ha csaszar kozben,utan kellene.
Nem kellett szerencsere de kovetkezo nap megbeszeltem a dokimmal,hogy ha mar ott a ver,direkt nekem szurve meg minden akkor ne menjen pocselbe.ide vele,had toltson fel az elso par kemenyebb hetre.
Amint latod 100 alatt a csaszart sem vallaljak(nalunk) szivesen.
Miert nem kapsz vert?azzal megoldodna a problema.1 napos korhazi pihenes az egesz.nem nagy cucc.semmi bajod nem lesz tole,es a picinek sem.
Viszont tobb erod lesz az utolso hetekre es a szulesre.
En eleve verszegeny vagyok,rendszeresen kapok venas vasat,vagy vert.hiaba szedek barmilyen vastablettat,port,lotyit barmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!