Medicover terhesgondozás esetén mi a dolgok menete?
Figyelt kérdés
Mivel nincs kórházi háttér, nem teljesen értem hogy működik a rendszer.
A medicovernél van terhesgondozás csomag de emellett
1. vagy orvos nélkül szülök egy választott kórházban,
2. vagy ott is választok orvost így duplán lehet perkálni,
3. vagy megpróbálok olyan orvost találni a medicovernél aki az általam választott kórházban is dolgozik?
Van bárkinek erre vonatkozó ismerete, tanácsa, élménye, véleménye?
2017. nov. 2. 16:04
1/1 anonim válasza:
Szia, én jelenleg a Medicoverhez járok várandós gondozásra, de ugye ők csak a 36. hétig vállalják, szülni sem lehet náluk. Szóval ezután az egyik opció, hogy még korábban választasz egy dokit akinél szülni fogsz és a 36. hét után is megcsinálja a szükséges vizsgálatokat (ezt megmondom őszintén nem hiszem, hogy nagyon szeretnék a dokik) vagy a maradék időben SZTK alapon jársz gondozásra és az ügyeletesnél szülsz a legközelebbi kórházban. Tőlem egyébként megkérdezte a nőgyógyászom a Medicovernél, hogy gondoltam-e már a szülésre (mármint a hogyanjára) de mi úgy döntöttünk csak szülésznőt fogadunk, dokit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!