A szülőszobán mennyi idő áll rendelkezésre eldönteni mi legyen a gyermek neve?
Figyelt kérdés
2017. okt. 27. 09:16
1/20 anonim válasza:
9 hónap nem volt elég? :)
Egyébként annyi, amíg ki mem bújik. Akkor kérdezik, mi a neve.
2/20 A kérdező kommentje:
Tök durva, de nem :D
Ami nekem tetszene a férjemnek nem, és fordítva. Valahogy ebben nem jutunk dűlőre.
Aztán volt hogy már valamiben megállapodtunk, aztán másnap mondja, hogy neki az mégsem.
37. hét :)
2017. okt. 27. 09:23
3/20 anonim válasza:
És a szülőszobán majd meg fogtok tudni egyezni, ha eddig nem sikerült?
4/20 anonim válasza:
Mi elég korán kiválasztottuk a nevét, én azon izgultam, hogy megszületik, és nem fog illeni hozzá a név. :D De végülis nem volt ilyen probléma. :)
5/20 anonim válasza:
Engem csak kutyafuttában megkérdeztek a vajúdóban, felírták, aztán ment tovább.
6/20 anonim válasza:
A gyermekágyra jön majd egy anyakönyvvezető, nála kell bejegyeztetni. Szülés után is lesz egy pici időd.
Amúgy megértem, nehéz egy életre nevet választani egy másik még ismeretlen személynek. De mivel közben a legközelebb áll hozzád, tuti sikerül :)
Ha spiri vagy, meditálhatsz rá, kérd, h üzenje meg milyen nevet szeretne.
7/20 anonim válasza:
Hat tőlem mar a suzloszoban megkerdeztek, aztan fel lett irva a karszalagjára, a kis tablácskára amit az ágyába tettek, úgyhogy szerintem ezt már kell tudni mire odamentek. Amugy megertem, 26 hetesen még nincs nev, es nem erzem úgy, hogy 1-2-3 honap mulva tudni fogom már :D
9/20 anonim válasza:
2 nappal a szules előtt egy ctg alkalmával kérdeztek a nevet, fel is írtak. Mikor megszületett nem kérdeztek meg újra. Mikor jöttek az anyakonyvezes miatt, akkor kérdeztek ra újra.
10/20 anonim válasza:
Nálunk ahogy megszületett és rám rakták, kérdezték hogy mi a neve, mit írjanak a karszalagjára. Sürgősen egyezzetek meg egy néven, mert a szülőszobán már tuti nem lesz rá időtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!