Hányszor annyira fájt a szülés mint ahogy azt előtte gondoltad, elképzelted?
Pont annyira mint ahogy gondoltad? Csak fele annyira volt vészes mint gondoltad? Kb. kétszer annyira fájt mint gondoltad? Kb. tízszer annyira fájt mint gondoltad? Sokkal könnyebb volt mint amire számítottál?
Előtte elképzelt szülési fájdalom Vs. Megtapasztalt szülési fájdalom
én egyáltalán nem féltem, tudtam, hogy őőrülten fog fájni, de úgy voltam vele, hogy kérek majd fájdalomcsillapítót, ha nem bírom és kész.
aztán mikor mondtam, hogy ez mennyivel lesz még durvább, mert kérnék fájd.csillapítót (akkor azt hittem még csak az elején vagyok a fájdalmaknak és ennél legalább 10xdurvábbat vártam), akkor mondták, hogy már nyomni kell, mindjárt kint lesz! nem kaptam fájddalomcsillapítót és eléggé meglepődtem, hogy máris itt a vége?? :-)
és tényleg.
hamarosan kint volt a babánk, és akár másnap újra végigcsináltam volna az egészet!
pedig átlagos a fájdalomtűrő képességem.
valóban nagyon fáj, de van értelme és jól tolerálható.
Én sem féltem tőle, mert tudtam, ha félek, ha nem :fájni fog:)
Ehhez képest fájdalomcsillapító nélkül, 2 tolás közt még a dokival viccelődve szültem:D
Azt hittem sokkal de sokkal rosszabb lesz.
Szia!
Volt itt régebben feltéve egy kérdés, hogy van-e olyan fájdalom, amihez hasonlítható a szülés?! ... az egyik anyuka írta, hogy inkább a szülés, mint egy brutál fogfájás. Bennem is az ilyan hozzászólások tartják a lelket, most vagyunk 38 hetesek, lassan itt a nagy nap.
Sokáig nem foglalkoztatott a szülés, aztán ahogy nőtt a pocakom,akivel csak találkoztam, azt kérdezgette, hogy "húúúú...és nem félsz a szüléstől?"....na ettől ki is akadtam egy időben, mert már szinte belebeszélik az emberbe a fájdalmat meg a rettegést a szüléstől.
Most meg én is úgy vagyok vele, hogy félek-félek igen. Nem tudom mennyire fog fájni, de valahogy csak túl lehet élni, ha ennyien vagyunk! Régen nem volt sem fájdalomcsillapító, sem semmi más, mégis a nagyszüleink 7-en voltak testvérek. Ha nagyon fájni fog, kérek fájdalomcsillapítást... a másik meg, hogy valahogy úgy is ki kell bújnia!!! :-D Bent nem maradhat!
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!