Császár után tudtok tornagyakorlatokat?
Figyelt kérdés
Amiket biztonsággal lehet végezni 6 hét után? A neten azt találom csak hogy mit nem szabad és hogy fokozatosan tornazzunk, de milyen gyakorlatokkal?2017. okt. 22. 18:07
1/3 anonim válasza:
Kérdezz meg egy gyógytornászt, mert adott esetben csak baj lesz belöle.
2/3 anonim válasza:
6 hét után, ha a doki a kontrollon nem mond mást, nyugodtan tornázhatsz, csak figyelj magadra, ha kellemetlenem, akkor hagyd. A hasizmodat ellenőrizd, hogy nincs-e szétnyílva, mert ha igen, akkor felülésezni pl. tilos, és vannak rá speciális gyakorlatok. Neten találsz videót, hogyan tudod ellenőrizni.
3/3 anonim válasza:
Nekem természetes szulésem volt kétszer, de volt vakbél mutetem laparoszkópos és rácsmetszéses is. Én ekkor már tornáztam otthon, de iszonyat húzta a sebet, mikor megprobáltam eloszor. Én még várnék pár honapoz. Ha a lapos has miatt aggódst vegyél gyógyboltban ilyen "hasleszorító" szalagot, én is ilyet vettem. Nem tudom ezért e vagy genetika,de nem feszes, de lapos hasam van. Kicsit várj még, bár már én is eddzenék kicsit, felfrissíti az embert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!