Szerintetek létezik olyan praktika, bármi, ami segítene beindítani a szülést orvosi beavatkozás nélkül?
Figyelt kérdés
Közel vagyok a 40. héthez és ugye ha nem jön magától, akkor indítani kellesz. Ezt annyira nem szeretném. 2 ujjnyira már nyitott a méhszáj, de semmi nem történik sajnos.2017. okt. 20. 09:47
11/21 anonim válasza:
Hát... Praktikának ez gyenge lesz, de azért leírom. Aznap, mikorra ki voltam írva, felhívtam délután a dokit. Totál beparáztam attól, amit mondott a szülés esetleges beindításáról. Hogy megnyugtassam magam, bevágtam egy nagy doboz toffifeet, lefeküdtem aludni. Éjjel arra keltem, hogy elfolyt a magzatvizem, reggel megszületett a kislányom. Nekem nem segített semmilyen praktika, amiről olvastam, hallottam.
12/21 anonim válasza:
Én mindent kipróbáltam. Az ablakmosástól kezdve, a szexen át, a tonicot, a sok sétát... végül aztán 40+4-nél délután 5-kor "megpiszkált" az orvos, fél óra múlva vásárlás közben elkezdődtek a fájások. Néhány óra alatt megszületett a Kislányom:).
13/21 anonim válasza:
Amiket én próbáltam : sex,orgazmus (naponta :D ) lépcső,egy deci vörösbor meleg fürdő együtt,kertet kapáltam,sárgabarack+tej (hasmenést okoz) hát nekem még csak WC-re se kellett menni ....lehet kihagytam valamit de mindent amit olvastam kivéve a koktélt próbáltam ,de semmi nem vált be ,végül elfolyt a magzatviz mikor már végképp feladtam
14/21 anonim válasza:
A szex csak akkor segít, ha amúgy is beindulna.
A lépcsőzés meg egy agyament dolog, ne csináld. Arról szól, hogy a jó kis fizikai megterhelés miatt a vázizmzatod kap több vért és így oxigént a méhed meg emiatt csak kevesebbet. Csak épp közben a babát nem figyelni senki. Gyakorlatilag egy stressz-teszt a babának, csak épp felügyelet nélkül. Hogy melyik barom találta ki, hogy ez jó, azt el se tudom képzelni...
15/21 anonim válasza:
Babakoktel 12-kor megittam ejfelkor jottek a fajasok 3-kor elfolyt a vizem 10:48-kor megszultem.
16/21 anonim válasza:
Gondolom első baba. Nem kell siettetni! Felesleged, amíg minden rendben vele, addig jó helyen van ott.
17/21 anonim válasza:
Bábatea (a neten fellelhető receptekhez képest dupla erősen) + akupunktúrás talpmasszázs + szex vált be a 41. héten.
18/21 anonim válasza:
Toffifee-val én is így voltam. Hallottam, hogy kismamák arról dumcsiznak, az beindítja. Körbe röhögtem őket..... de azért vettem egy dobozzal. 24 órán belül megszültem. De ez nyilván lehet véletlen is... Nekem bábakoktél is indította be, amitől sokan félnek. Mielőtt háborognátok, a szülésznő javasolta. És én akárkinek, és megcsinálta, beindult. De fontos, hogy csak terminustúllépés után javasolt. Egyébként a szexet is mondják, én kiegészíteném azzal, hogy az olyan szex, ahol van orgazmus is. Különben nem ér semmit...
19/21 anonim válasza:
Utolso, oxitocin szempontjabol er csak kevesbe a szex, ha nincs orgazmus, de anelkul is er, a spermanak mehszajerlelo hatasa van.
20/21 anonim válasza:
Lehet, de úgy jóval hatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!