Nem. Jóslózol. Vajúdás közben már nem tudsz tenni-venni, meg alukálni éjszaka.
2017. okt. 14. 14:35
3/17 anonim válasza:
Valódi vajúdás közben nem teszel-veszel vidáman, biztosíthatlak, alighanem csak jóslófájásaid vannak.🙂 Amúgy nőgyógyász látott, vagy csak elkönyvelted, hogy "fájásaid" vannak?
2017. okt. 14. 14:35
4/17 A kérdező kommentje:
Önálló diagnózis a fájás 😀 na de jó,legyen fájdalom a fájás helyett.Dokihoz hétfőn megyek nst után.
2017. okt. 14. 14:55
5/17 anonim válasza:
Elvileg lehet, van olyan aki napokig vajúdik, de az észrevehető fájdalom, egyik barátnőm 4 napig volt így, aludni is tudott. De az nemcsak délután és este van, hanem folyamatosan
2017. okt. 14. 15:43
6/17 anonim válasza:
Ha 2 napja vajúdnál, akkor már megszültél volna és nem otthon tettél-vettél volna.
Gyakran látom itt, hogy írják a nők, hogy ők 36 meg 48 órákat vajúdtak...Hát, ha az első jóslófájástól kezd számolni, akkor biztos. De azt még azért nem kellene vajúdásnak venni:D
2017. okt. 14. 19:27
7/17 anonim válasza:
Nálunk egyik ismerősöm nem tudta, hogy terhes (van ilyen, én személyesen ismerem!), vajúdva elmentek az egyévessel a mamához, elment bevásárolni, hazamentek a gyerekkel és elkezdett főzni, aztán visszavitte a mamához a nagyobbat és elment a kórházba. Ott közölték vele, hogy szül. Annyit érzett, hogy nagyon fáj a dereka, és alig bírt állni.
De az ő elmondása alapján kérdést ide biztosan nem tudott volna kiírni.
2017. okt. 14. 19:39
8/17 anonim válasza:
Igy volt velem is. Jósló volt. Élesben nem volt számomra kérdés, hogy vajúdok, vagy sem, pedig először "csináltam", de nem feltétlen a fájdalom ereje miatt, hanem mert "más volt" plusz elment a nyákdugó és sűrűsödtek a fájások is szép lassan. Nekem "csak" az utolsó óra volt nagyon kellemetlen es amúgy összesen 5 óra volt konkrétan a szülés a nyákdugótól a gyermekünk megszületéséig.
2017. okt. 14. 20:01
9/17 A kérdező kommentje:
Oké,értem,köszönöm a válaszokat
2017. okt. 14. 20:23
10/17 anonim válasza:
A rendszeresektol szamit, ezek meg rendszertelenek. Es igen, eszre fogod venni, ha mar ott tartasz:) Magzatvizszivargas is tarthat sokaig (ha nem egyszerre zudul ki, mivel ujratermelodik).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!