Hogyan kell intéznem a kórházzal kapcsolatos dolgokat?
Sziasztok! Első babás kismama vagyok, és segítségre lenne szükségem. Nem igazán tudom, mit, hogyan kell intézni. Szóval a 16.kerbe járok az sztk-ba nőgyógyászhoz. A főorvos a kezelő orvosom, másnál nem voltam, a kórházban is egyszer genetikai uh-n. Szóval nekem most hogyan kellene eljárnom azt illetően, hogy a kistarcsai kórházban szüljek? A nőgyógyászomnak külön kell szólni? És hány személy kell a szüléshez, mármint hogy kell e még valakinek szólnom? Vagy kell-egyáltalán szólnom, vagy magától értetődő hogy a nőgyógyászom vezeti majd a szülést?
Köszönöm a segítséget!
25+1hkm
Itt lakom a 16ba. De nem ide vagyok bejelentve, viszont hallottam hogy a mentő oda visz be ahova kérem, (és fel is van tüntetve a kiskönyvben). Hétfőn beszélek a dokival :) remélem sikerrel járok.
Köszönöm a válaszokat!!
1. Kerdezd meg h vallalja e a szules levezeteset. Ha igen megmondja hol vezet szulest es ha itt az ido a khban taliztok. Ha nem vallal az szopas akkor ugyeletes orvos a teruletileg illetekes szuleszeten.
2. Ha vallal az sztks megkered h javasoljon szulesznot akinek megadja a szamat felhivod megbeszeltek egy talalkozot a khban megmutatja a szuloszobat elmond egy ket dolgot. Ha beindul a szules ot kell hivnod o fog szolni a dokidnak.
3. A mentő nem taxi. A taxi oda visz ahova mondod a mento nem.
4. En a dokimnak decemberben 200 at adtam a szulesert a szulesznonek 50-et
5. Esetleg mondjad az sztk s orvosnak h szuljetek a Maternityben oda viheted a sajat dokidat. Ott 380-400 at fizetsz a khnak 50et a szulesznonek es a dokidnak amennyit gondolsz. Ha nem viszed a dokit hanem ottanival szulsz akkor 750-800 at fizetsz a khnak cakk pakk ez a minumum van premiumabb szolgaltatas is de sztem az nem er amnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!