A szülés után megváltozik a nő világnézete, értékrendje, felfogása?
Csak a tapasztalataim alapján tudok a kérdéseidre válaszolni.
1. Testi nyoma abszolút nincs, lelkinél nálam annyi, hogy eléggé nehéz szülés volt, ezért nem vállalnék még egyet.
2. Ugyanolyan maradtam, se szebb, se csúnyább.
3. Nem nőtt meg a mellem mérete. (Bár sajnos csak kevés ideig szoptathattam.)
4. Fogaimmal semmi baj sem volt végig.
5. Terhességi csík sem szentírás, nekem egy sincs, de úgy tudom ha van, akkor nem lehet eltüntetni.
6. Fel kell állítani egy egyensúlyt, hogy magaddal is törődj és a babával is.
7. Nem hinném, hogy mindenki beképzeltebb, de találkoztam olyannal aki azóta elszállt magától.
8. Én nem nézem le azt aki nem szült.
21 hónapos lány anyukája
1. persze
2. testi nyom a kinyúlt kirepedt bőr ami lóg a hasfalamon, lelki talán annyi, hogy újraértékeltem a fájdalom fogalmát
3. általában sztem szebbek lesznek, de én csúnyább lettem (foltosodás az arcomon a hormonoktól)
4. 1 kosárméretet nőtt
5. nem ment tönkre a fogam
6. nem, de idővel halványodik magától
7. ez nagyon egyszerű, a nap 24 órából áll, ki kell számolni, hogy mennyi idő megy el a babára és mennyi idő marad magadra. Nekem nagyon sok segítségem van, így nagyjából ugyanannyit tudok foglalkozni a külsőmmel mint előtte, talán csak ritkábban sminkelem magam, mert nem járok el annyit.
8. igen, én legalábbis mindenképp, nem azért, mert úgy érzem, hogy többet tettem le az asztalra, mint aki nem szült, mert ez nem igaz, hanem inkább azért, mert egy gyerek miatt muszáj kicsit magabiztosabbnak lenni, ellenkező esetben irány a diliház :)
9. ilyenről még csak nem is hallottam (viszont frodítottját már láttam sajnos)
Sajnálom :S
Én úgy érzem, hogy életem értelme ez a gyerek (és az útban lévő is) , de nem hiszem , hogy ez az egyetlen értelme az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!