Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baj ha az átlagosnál több a...

Baj ha az átlagosnál több a magzatvízem?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok, eddig átlagos volt a magzatvíz mennyisége.A mai ultrahangon már az átlagosnál több volt .Jelenthet ez valami bajt? A cukorra kérdezett rá rögtön az ultrahangos, de az végig rendben volt.Azt tudom, hogy a kevesebb, milyen hatással lehet a babára de a több???
2008. okt. 21. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én is úgy szültem hogy nagyon sok volt,és jól van a baba.A legtöbb esetben nem jelent semmit,nincs baj.Ha nem jelezte az orvosod,biztos hogy neked sincs miért aggódni,különben szólt volna.Könnyű szülést!
2008. okt. 21. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy tudom vmilyen hüvelyi fertőzésre is utalhat.
2008. okt. 21. 16:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Az NST-m jó lett, jóslófájásokat mutatott, de egyébként negatív. Vasárnap kell megint mennem NST-re és akkor összevetik a mai ultrahanggal.Remélem tényleg nincs baj, hallottam mindenféle dolgot ezzel kapcsolatban pl. genetikai rendellenességet..
2008. okt. 21. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el ezt: [link]

Nagyon sok hasznos választ adnak a dokik hasonló kérdésre.

Egy dolog biztos: az, hogy egy vizsgálat alkalmával több a magzatvíz, még nem jelent semmi rosszat, főleg nem a terhesség utolsó heteiben. Ha fejlődési rendellenességről lenne szó a babánál, akkor már korábban is több lett volna, mert ez a velőcsőzáródási rendellenességeknél fordulhat elő. Ez a rendellenesség viszont már a 12. hétre kialakul és ki is derül azt követően, legkésőbb a 18. héten.

Úgyhogy ne aggódj!

2008. okt. 21. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszoló vagyok.A lényeg hogy ne ijedj meg,mert attól is több lehet ha a baba épp akkor pisil,szval sok egyszerű oka is lehet.Nekem is orvos mondtA.
2008. okt. 21. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt egy kolléganőm, aki ezért ment el előbb táppénzre. Minden lelete negatív volt, de a doki jól megijesztette. Azt mondta, hogy feküdjön, mert emiatt előbb megindulhat a szülés. De nálad ez már nem lehet probléma.

Neki gyönyörű egészséges kisbabája lett.

2008. okt. 21. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam :)Azóta a védőnővel is beszélgettem erről és eddig tényleg minden rendben volt. Szép napot!
2008. okt. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!