Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés fájdalma hasonlítható...

A szülés fájdalma hasonlítható a szüzesség elvesztésének fájdalmához?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nagyon szűk vagy alulról és valami ( a pénisz) szétfeszít alulról.

2017. szept. 26. 14:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én párom, akivel elvesztettem, 26 centis mérettel büszkélkedhetett, és az átmérője se volt piskóta. De gondolj bele, a szüzesség elvesztése pár másodpercig/percig fáj intenzíven, a szülés, ha szerencséd van pár óra, fél nap, ha nincs szerencséd másfél nap.

Én azt mondom, inkább veszíteném el naponta a szüzességem egy hónapon keresztül, mint egyszer szüljek.

2017. szept. 26. 17:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár visszaolvasnád magad majdan szülés után!:D
2017. szept. 26. 17:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy újszülött fejének átmérője kb 10 cm. A továbbgondolást rád bízom.
2017. szept. 26. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem fáj annyira a szülés, az azt jelenti kb, hogy ott szarsz be az asztalon, vinnyogsz kínodban, mire vége a kitolásnak, és akkor még örülsz, mert lehetett volna sokkal rosszabb is.

Össze sem lehet hasonlítani a szüzesség elvesztésével. Hát képzeld már el, hogy egy dinnyét préselsz ki magadból. Mire egy vajúdás lemegy (vannak ám extra hosszok, pl 52 óra ismerősnek), addigra a szűzhártya repedését el is felejted, nemhogy nem fáj.

2017. szept. 26. 18:38
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Nekem tökéletes szülésem volt. 3 perces fájásoknál is még azt gondoltam "mit nekem egy szülés, miről beszélnek az emberek?!". Aztán elfolyt a magzatvíz. Apukám a folyósón várt, 3 zárt ajtó mögött és nem keves tér volt köztünk és hallotta ahogy üvöltök, az utolsó 2 órában nem igazán voltam magamnál. Sok minden eszembe jutott utána, de a szüzesség elvesztése nem volt közte. Nem hasonlítható smemilyen fájdalomhoz, de bármit megér. Azóta ha valamim fáj mindig azt gondolom, hogy "de legalább nem szülök". Amúgy egy csoda az egész:).
2017. szept. 26. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Enis ugy, mint az utolso, azota a fogorvoshoz is siman megyek, ha mar egy korhazi szulest kibirtam. (P.s. az otthonszulok tobbsege kevesebb fajdalomrol szamol be).
2017. szept. 26. 22:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az építő jellegű, nem leszóló, megértő hozzászólásokat!
2017. szept. 26. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:
22%

Otthon szultem kadban vajudtam es kibirhato volt

Nem kiabaltam nem panikoLiam zene ment es fajasok kozben beszelgetunk ettem ittam aludtam a szunetekben

2017. szept. 27. 08:46
 19/22 anonim ***** válasza:
28%

"egy menstruációs görcs 1000*"

Alkati kérdés. Én pl. olyan görcsölős vagyok/voltam, hogy a vajúdás az lófäsz volt ahhoz képest.

2017. szept. 27. 11:25
 20/22 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy mi voltunk a bénák, vagy a barátom volt túl nagy, de nekem baromira fájt a szüzességem elvesztése. De összeszorított fogakkal csendben ki lehetett bírni, és viszonylag rövid ideig tartott a fájdalom.

De ez semmi nem volt az első szülésemhez képest. A szüzesség elvesztésekor csak a hüvely fáj, a szüléskor az egész törzs, derék. Én az utolsó fél órát üvöltéssel töltöttem, nem voltam magamnál, képtelen voltam reagálni az orvos kéréseire. Tényleg összehasonlítani sem lehet. A második szülésem egyébként könnyebb volt, pedig sokkal nagyobb babát szültem. Ekkor is hangos voltam a végén, de nem annyira és tudtam reagálni arra amit az orvos mondott, válaszoltam is. Tehát nem minden szülés fáj mindenkinek ugyanannyira, de az biztos, hogy jobban fáj a szüzesség elvesztésénél.

2017. szept. 27. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!