Olyan idiótán érzem magam. Más is riasztotta a férjét tévesen?
37hét4napnál tartok. Ma ebéd után ledőltem picit pihenni,mert éjjel csomó jósló fájásom volt. Arra ébredtem,hogy iszonyatosan fáj a hasam és a derekam, majd elmúlt. 10perc múlva újra,megint 10perc elteltével újra. Ekkor hívtam a férjem,hogy szerintem ez már az,de ne induljon még haza,mert letusolok,de legyen telefon közelben. Tusoltam,ekkor enyhültek. Levittem a kutyát,hátha a séta erősít rajta,hát nem. Totál elmúltak.
Picit fáj,feszít a derekam,meg méha néha keményedek,de ennyi. A baba mocorog.
Harmadik baba lesz. És most olyan hülyének érzem magam,hogy ilyen miatt riasztottam a férjem. Csak én lehezek ilyen iszonyatosan béna...
Erről egy sztori jut az eszembe, talán valami női magazinban olvastam. Szóval a terhesség végén a nő indulna reggel a munkába, beül az autóba, és érzi, hogy átnedvesedik a nadrágja. Visszarohan a házba, riasztja a férjét, hogy indulás a kórházba, elfolyt a magzatvíz. Összeszedik a cuccot, irány az autó, majd mikor beülnek, a férj nevetve közli, hogy neki is elfolyt a magzatvize... Mert éjszaka esett, és le volt húzva az ablaka az autónak, vizes lett az ülés, magzatvízről szó sem volt.
Szóval szerintem ne idegeskedj, teljesen jól kezelted a helyzetet, mondtad is, hogy még nem biztos. A férjed is biztos megérti, hogy nem lehet biztosan tudni sosem.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kicsit örülök,hogy nem vagyok egyedül ezzel,így a vége felé.
Kedves utolsó. Izgalmas lehetett...
Dehogy vagy idióta.
Ma vagyunk 37+5, és szintén szólok neki, ha valami van. Kérte is kifejezetten, hogy szóljak.
Ez normális, akárhányadik baba, ilyenkor már bármikor lehet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!