Csalodtatok már a gabriel terhességi tesztben? Mutatott már valakinek tévesen pozitívat?
Ez engem sem győzött meg, de élőben jobban látni, lehet halványan ott van.
Ha továbbra sem jön meg, 2 nap múlva ismételd meg a tesztelést. Ha ez halvány pozi volt, akkor annak már egyértelműbben ki kell mutatnia.
1-es vagyok. Hát, erre azért nem vennék mérget. Anno ilyen volt az én legelső pozitív tesztem.
A gabriel teszteket is változtatták, nem olyan mint régen. Nekem ezeken az újabbakon szinte mindig kijön egy halvány színes csík. A facelle teszt az egyik legérzékenyebb, ha az negatív, akkor a gabriel nem lehet pozitív szerintem. Januárban amikor a facellén már nagyon erős csíkom volt, a gabriel még halvány volt.
Ezek ugyanakkor készültek, a facelle kicsit bepárásodott, de látszik a szélén hogy szép erős a csík.
kicsit off:
tudom, hogy drága, de clearblue-t próbáljál :) én megvártam, hogy nem jött meg, utána vártam egy hetet...és 3+-osat írt ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!