3,5 hónappal szülés után van még értelme hasleszorito övet használni vagy előbb kellett volna?
Figyelt kérdés
2017. szept. 21. 00:03
1/6 anonim válasza:
Felesleges. Az izmok és a szövetek maguktól is visszaállnak, ha mástól nem, akkor sporttól mindenképp. Attól, hogy felveszel egy szoros műanyag vackot, semmi sem fog történni azon kívül, hogy tök kényelmetlen. Türelem, sport, kitartás!
2/6 anonim válasza:
Elsőnek igazat adok. Nem baj, hogy nem hordtál az elején, nem is szabad. Figyelj a táplálkozásra, ha maradt Rajtad felesleg, sport, türelem és meglátod meg fog oldódni a dolog. Nyilván valamennyire genetika is sajnos.
3/6 anonim válasza:
Mindekettőnek igazat adok, igazatok van ;)
4/6 anonim válasza:
Mind hármótoknak igazat adok😄 azt azért hozzátenném, hogy mostmár felesleges lenne, az elején sem a hasadat kell 'leszorítani' hanem a méhednek kell visszahúzódnia és a szoptatás mellett ez is segít/gondolom aki szült ismerős az érzés főleg az első hetekben, hogy szoptatás közben majd leszakad a méhed mivel akkor húzódik vissza/..😁 jó is lenne, ha a hasleszorítónak olyan hatása lenne, hogy visszanyomná a zsírt ami a hason van...akkor senki nem fogyókúrázna csak felcsapná a hasleszorítót és 'lőn lapos has x hét után...😅
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valahogy én is így gondoltam, csak a - még nem szült- barátnőim kérek szemekkel néznek, h miért is nem használok, így lógni fog a hasam és gondoltam én vagyok lemaradva. Amúgy én nem éreztem azt az osszehuzodast egyáltalán, pedig kizárólag csak anyatejes volt eddig a babám.
2017. okt. 7. 15:20
6/6 anonim válasza:
Dehogy fog lógni :) Ez miatt ne fájjon a fejed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!