Az epidurális érzéstelenítéssel kapcsolatban szeretnék véleményt, tapasztalatokat?
Figyelt kérdés
Van esetleg, aki ezzel és enélkül is szült? Mit gondoltok a kockázatairól? Ha nem kérem az érzéstelenítés mennyire fájdalmas? Mit ajánlanátok?2017. szept. 18. 08:03
11/11 anonim válasza:
Nekem egy EDA-as szulesem volt. Nagyon jol sikerult beadniuk. Nem ereztem belole semmit, mikor kivettek sem. A babamat sikerult megszulnom termeszetes uton vele, nem kellett csaszar. Az utolso hat oran keresztul volt bekotve, elotte 14 oran keresztul vajudtam. Az orvosomnak nem kellett mondania mikor jon a fajas egyszer sem, mert ereztem oket. Nekem csak pozitiv elmenyeim maradtak. A kitolas gyorsan megvolt. Nem fajt sem a gerincem, sem a fejem tole, tudtam a labaim mozgatni. A babamba sem ment at belole, mozgott miutan megszuletett. Teljesen egeszseges volt, eletvidam most is.
Az en edesanyam azt mondta jol tettem, hogy kertem, mikor ugy ereztem szuksegem van ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!