Ti szülés elött találkoztatok a "nyákdugóval"?
Figyelt kérdés
39hét 3naposak vagyunk és még nem találkoztam vele. Joslóim elég régen volt ma csak feszül a hasam. A lepény 3fokban érett.
Mivel még nem találkoztam a nyákdugóval ezért nem is számítsak arra, h ma holnap megszülök? Nem.tudom, h nyílt -e a méhszáj, mert nem vizsgált meg az orvos. Múlthéten még teljesen zárt voltam.
2017. szept. 1. 18:59
11/15 anonim válasza:
Vajúdás közben távozott, kb egy napra rá született meg a babám.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Remélem hamarosan mi is találkozunk már a babánkkal, mert kezdek kicsit türelmetlen lenni. :)
2017. szept. 2. 08:08
13/15 anonim válasza:
Csak az elsőnél, de szülés előtt hetekkel távozott!
15/15 anonim válasza:
3ból egyszer találkoztam vele a 2.nál.
A 3.nál 8cm méhszájnál burkot repesztettek.akkor mondta az orvos hogy még a nyákdugó is megvan.Mire tartogattam? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!