Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Suru wczesi inger jelezheti a...

Suru wczesi inger jelezheti a szules kozelettet?

Figyelt kérdés

Egynapon kb.3x kell jonnom nagy wczni,de nemsok minden jon epp,hogy csak 2kisebb db (elnezest a kifejezesert)bekemenyedik az egesz hasam es erzem hogy jonnom kell.Mar tobb napja joslozom,faj a derekam a hatam,enyhe mehossze huzodasaim vannak .Tegnap tavozott nagy reszletben a nyakdugo ,igaz nem volt veres sem barna hanem egy nagy tenyernyi sarga "takony"

38hkm

2017. aug. 31. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Azta, de gusztustalan vagy. Hát nekem mielött elfolyt a víz, gyakrabban mentem wc-re, olyan hasmenés-félém volt.
2017. aug. 31. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem volt kedves a megjegyzesed,de megegyszer elnezest kerek nemtudtam mashogyan leirni.Csak egykis segitseget vartam volna.
2017. aug. 31. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarosan szülni fogsz!
2017. aug. 31. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Szep fogalmazas de oke.😂

Lassan babazni fogsz.😍

Elso baba?

2017. aug. 31. 11:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocsanat eloszor csak a wczesi ingert akartam irni,csak utana gondoltam leirom a tobbi panaszomat is!Koszonom a valaszokat!

Jelenleg a derekam akar leszakadni es az oldalam faj es nagyon sokat kell pisilnem,a babo is nagyon aktiv.

Masodik baba,kedves utolso!

Az elso

2017. aug. 31. 11:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsanat folytatom a valasz irasomat.

*Az elso szulesnel tagulasi verzessel mentem korhazba,bent tartotattak, es hajnalban szivarogni kezdett a magzatviz,egybol 5 perces fajasok voltak,ra egyorara mar a kezemben volt a picikem😄

2017. aug. 31. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!