Suru wczesi inger jelezheti a szules kozelettet?
Egynapon kb.3x kell jonnom nagy wczni,de nemsok minden jon epp,hogy csak 2kisebb db (elnezest a kifejezesert)bekemenyedik az egesz hasam es erzem hogy jonnom kell.Mar tobb napja joslozom,faj a derekam a hatam,enyhe mehossze huzodasaim vannak .Tegnap tavozott nagy reszletben a nyakdugo ,igaz nem volt veres sem barna hanem egy nagy tenyernyi sarga "takony"
38hkm
Szep fogalmazas de oke.😂
Lassan babazni fogsz.😍
Elso baba?
Bocsanat eloszor csak a wczesi ingert akartam irni,csak utana gondoltam leirom a tobbi panaszomat is!Koszonom a valaszokat!
Jelenleg a derekam akar leszakadni es az oldalam faj es nagyon sokat kell pisilnem,a babo is nagyon aktiv.
Masodik baba,kedves utolso!
Az elso
Bocsanat folytatom a valasz irasomat.
*Az elso szulesnel tagulasi verzessel mentem korhazba,bent tartotattak, es hajnalban szivarogni kezdett a magzatviz,egybol 5 perces fajasok voltak,ra egyorara mar a kezemben volt a picikem😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!