Sűrű wczési inger, laza széklet a vacsorától van, vagy közeleghet a szülés?
Hétfő este ugyanazt ettem és ittam, mint tegnap este: mexikói csirkét és 1 deci vörösbort mellé (a babavárás alatt eddig egyszer sem fogyasztottam alkoholt). Kedd hajnaltól reggelig szinte folyamatos wczési ingerem volt, derék tájékon indult, és körben éreztem a hasamon, hol erősebben, hol gyengébben, és kétszer volt is laza széklet.
Ugyanez ismétlődik most. Lehet a bortól? Az ételből kedden napközben is ettem, és nem tapasztaltam azóta ilyet, csak most, hogy tegnap megint ittam egy kis vörösbort, de ez tényleg nem volt több egy decinél.
Voltak, vannak néha jóslóim, az teljesen más érzés, tényleg érzem, hogy az összehúzódás, és a ctg is mért már múlt héten 100 fölöttit, de nagyon rendszertelen, és ritkult az utóbbi időben.
Ma vagyok 39+5-ön. Mi lehet ez, csak a kaja/pia?
Köszönöm a válaszokat!
Közben ma volt is ctg-re időpont, ahol egészen egyértelműen látszott, hogy akkor jön ez az érzés a derekamban, amikor összehúzódás van, egyelőre nem mondanám rendszeresnek, 7-10 percenként jön azóta is (magnézium+forró zuhany ellenére is), a gép olyan 60-85 közöttieket mért, korábbi méréseken már volt ilyen, amik szintén 7-10 percenként voltak, de azokat szinte meg sem éreztem, pedig ugyanilyen erősnek mérte a ctg. Hát, kíváncsi leszek, de az már tényleg tuti, hogy nem a kaja/pia:)
Lehet hogy majd már csak az utolsó pár fájás lesz nagyon durva,mikor már majdnem kinnt van addig sztem nem olyan vészes 😊 Nekem mind a kettőnél elfolyt a magzatvíz, a lányoknál előtte már fájásaim voltak.Miután elfolyt a víz egy darabig alig éreztem a fájásokat 😊 Nagyon könnyű szülést kívánok mára 😁
1. És 4. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!