Az önkielégítés az meghozhatja a mensit?
Figyelt kérdés
Szülés óta (15 hónapja). Eddig 2x jött meg 41 napra. Ma önkielégítettem és egyből elkeztem vérezni. És még vérzek/görcsölök. Élénkpiros. Szerintem sérülést nem okoztam mert nem fájt. De a mensinek nem volt semmi előjele.2017. aug. 23. 22:39
1/2 anonim válasza:
Maximum pár órával hozhatja előrébb, kvázi beindítod, amikor már amúgy is várható lenne, mert az orgazmus hatására izmok húzódnak össze így könnyebben leválik, ami nem sokára magától is levált volna. Ha nem éles tárggyal/körömmel csináltad nem sérthetted meg magad. Ha a szokásostól eltérő a vérzés akkor viszont hívd fel az orvosod.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!