Szerintetek megengedhető, hogy egy 6,5 éves kislány bent legyen a kistesója születésénél? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Van egy fiam 10 és egy lányom 6. Sokat beszélgettünk már a kistesóról és a kislányom közölte Ő bent szeretne lenni és látni, ahogy a pici megszületik. Én nem zárkóznék el ettől (feltéve, ha ott adott pillanatban úgy ítélem meg, hogy minden rendben van-lesz), de kíváncsi lennék a véleményetekre. Fiamat is megkérdeztem, de ő nem szeretne. Azt még tudni kell, hogy kislányom minden sebet, vágást, vérzést, kifordult testrészt...stb. szívesen néz meg - szeret segíteni és sajnos volt már hogy testközelből látott balesetet és akkor is segíteni akart. Szerintem eü beállítottságú eléggé.2017. aug. 23. 13:57
41/42 anonim válasza:
Nem olvastam el a kommenteket, lehet már más is írt hasonlót. Mindentől függetlenül egy biztos, hogy nem fogják beengedni, eü-ben dolgozom, biztosan nem. Hiába bírja ezeket a dolgokat, vér, bármi ilyesmi az Anyukáját ilyen kínok között nem láthatja, mert szerintem pszichésen sérül. Szerintem nem véletlenül nem is mehet be. A másik dolog, hogy egészen más tévében, interneten. Voltam már benn műtéten, újraélesztést is láttam, a tévé ad egy távolságot. De élőben egészen más, hidd el!
42/42 anonim válasza:
Be sem engedik, ott kezdődik.
És azért egy kifordult boka teljesen más, mint az, hogy anya fekszik, kiabál, sír, szenved és nem mehet oda hozzá.
Azért ne keverd a szezont a fazonnal.
Kizárt, hogy megengedjem, nem neki való látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!