Szerintetek megengedhető, hogy egy 6,5 éves kislány bent legyen a kistesója születésénél? Bőv. Lent
Kicsit gondolkozz (hasznos dolog tud lenni...): szerinted egy youtube video-n latott vadidegen szulese ugyanolyan, mint amikor az anyukajabol folyik a ver es vagdossak, es csapzottan nyog a fajdalomtol mikozben a puncijabol kitol egy veres magzatmazas embert?
Es megjegyeznem, a videok nezetese is sok egy kisgyereknek.
Plusz velemeny:ha a lanyodat nem viselne meg a szulesed latvanya, akkor ne buszke legyel ra hogy jajj de kis eu beallitottsagu zseni, hanem gondolkodj el azon is miert lett ilyen pokoli erzeketlen hogy szarba se nezi az anyukaja fajdalmat! Az en fiam is szeret orvososat jatszani de ha nekem csak a fejem is faj mar jon oda es simogat mert sajnal.
Nem engedik be,mert kiskorú. Pont. De azért álljon már meg a verekedés,milyen kifordult belső szervekről beszél itt valaki? A vagina nem belső szerv,a más meg szülés után sem látszik.
Egyébként valóban más a saját anyánkat szenvedni látni. Akár a testvérével való kapcsolatra is rányomhatja a bélyegét.
Egyébként tényleg nem vagy normális! Miért engedsz neki ilyeneket nézni? 6,5 éves!! Eü. beállítottságú? Kötözgesse be a babái lábát, vagy vegyél neki karácsonyra operálós készletet MAXIMUM! Egy kisgyerekről van szó!
Az meg egyébként egy dolog, hogy mit néz szívesen, segíteni akar stb, de elég 1 dolog és szépen tönkrevágod!
(Én felnőtt fejjel jártam így, bírtam én mindent, egy nap elolvastam egy jegyzőkönyvet, hát mit ne mondjak, belém égett minden sora, az utcán alig mertem végigmenni egyedül...)
(#22)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!