Lehet hogy szulni fogok? Nem korai?
Es ez szamit? Mármint a kerdezo szempontjából... Nekem van mar 2 gyerekem, mindkettonel cukros vtam a harmadiknal is az vagyok. Nekem mindig neztek, mertek. Emlékeim szerint egyiknel sem mertek 100g-it ala v fölé.
Lényeg sztem h 37.hettol nem lesz baja nagy valószínűséggel mert érett a tudeje.
Attol , hogy nalad nem mertek kevesbbef / tobbbet, attol meg +/- 500 gramm a hibahatar, ez koztudott ( akkor is, ha te nem tudtad )
Kerdezo, ha 6 hete nem no, akkor nem most fogja elkezdeni.
Ez is köztudott.. Mégse ezt írtad, es en nem javitottalak ki (eddig)
"Koraszülöttségről akkor beszélünk, ha a normális betöltött 40. terhességi hét helyett a baba hamarabb, a 37. terhességi hét előtt jön a világra születési korához viszonyítva normál testsúllyal." Nem 36..
Hogy vagy azóta? Remélem minden okés.
(az elméréshez pedig annyit, hogy a szülés előtti napon kerek 3 kg-nak saccolták a lányomat. Másnap megszületett 3700 grammal...)
Sziasztok!Koszi a valaszaitokat!
Ma voltam orvosnal es 2590gmra becsulte a babamat!:)ennek en nagyon orulok!De azt mondta hogy ebbol nem lesz szules meg mert a mehszajertek 2100! Nemreg megint elkezdodtek az alhasi enyhe gorcsok es a kegyetlen derekfajas! Nemtudom mitol lehet akkor!
Teljesen jo suly, meg ha az 500 gramm tevedest is belevesszuk.
Hat ekkora mehszaj ertekkel meg van idod boven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!