Van olyan kismama, aki mostanában fog szülni, vagy szült a Kútvölgyi kórházban, még 2010. július 1. előtt?
Tudtok valamit a jelenlegi állapotokról, hogy hogy mennek most ott a dolgok, még a teljes magánosítás előtt?
Június elejére vagyok kiírva, és ott fogok szülni, de egyenlőre fogalmam sincs mi hogy lesz, úgyhogy örömmel venném a tapasztalatokat, és az infókat - minden érdekel ezzel kapcsolatban.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Szia! Június 5-re vagyok kiírva, vasárnap voltam bent a kórházban az orvosomnál. Az új szárnyat - ahol 2 ágyas kórtermek vannak - már átadták, de a szülőszobákat még nem, az elvileg június elejére várható. Jelenleg 3 ideiglenes szülőszoba van, van amelyikben van szülősámli is, de más nincs (se kád, se bordásfal, sőt, a babákat is ki kell vinni fürdetni más helységbe).
Alapítványi szobák nincsenek, de nem is voltak.
Engem is érdekelne, ha valaki esetleg a közelmúltban szült, milyenek voltak a tapasztalatai!
Szia!
Én decemberbe szültem ott a 4.babámat.Akkor még minden simán ment.De mivel magánkórház lett így július 1-től fizetni kell a szülésért s bizony elég sokat.De,ha június elejére vagy kiírva akkor még megúszod.
A vizsgálatokért már most fizetni kell a kismamáknak is.Sajnálom én is mivel már lassan 13 éve jártam oda.
A kútvölgyi.hu-n meg tudod
nézni az árakat is.
Minden jót!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Igen, azt tudom, hogy most márciustól van teljes káosz ott, nagy átépítések, miegymás.
Vizsgálaton a kórházban azóta nem voltam, de néztem a kútvölgyi honlapját, és ott sem volt teljesen tiszta, hogy akkor most mi is lesz a július 1 előtt szülő kismamákkal, csak azt részletezik jobban, hogy utána mi lesz, az mennyibe fog kerülni, illetve hogy előtte a vizsgálatok is már fizetősek.
Kedves első válaszoló: Elég közeli az időpontunk, én 9-ére vagyok kiírva :). Nem tudod véletlenül - ha már Te úgyis jártál bent - hogy ez az új szárny, ahol az ideiglenes szülőszobák is vannak ugyanúgy az 5.-en van, ahogy előtte volt, vagy ezt elköltöztették máshová?
Mennyire rosszak most az állapotok ott? Vagy annyira nem vészes? Csak mert mikor legutóbb - március elején - ott jártam nagyon szét volt bombázva az egész emelet...:(
Sajnálom én is nagyon, hogy magánklinika lesz, akármilyen szép és jó lesz, nekem megfizethetetlenek az árai :(
Továbbra is köszönettel várom, ha van még valakinek valami értesülése, tapasztalata! :)
Kedves Kérdező! Az első vagyok. Az új szárny is az 5.-en van, de sajnos nem láttam a szobákat, hogy néznek ki. Most már nincsenek talicskás-malteres munkások, illetve amikor bent jártam, nem volt nyomuk. Az orvosok és nővérek sem tudnak konkrét időpontokat az átadásra, annyi biztos, hogy július 1-re biztos elkészül minden, és vannak csúszások. Azt sem tudják, lesz-e elég beteg július 1. után, mert az ambuláns rendelés külön van, más szinten, és nincs infójuk arról, hány beteg jár oda. Én szomorú vagyok, mert 400 ezer Ft egy szülésért nekem sok lenne - nem beszélve arról, hogy felújítás ide vagy oda, akkor is csak egy kórházról van szó, amihez hasonló felszereltségűt - kivitelezésűt az OEP-esek között is könnyen találni. Ha valakinek sok pénze van, akkor inkább hotelszolgáltatásokkal rendelkező intézményt választ szerintem.
Bizakodom, nem kell június 5-ig várnom, mert már nagyon türelmetlen vagyok :-), igaz, kicsit szorongok is a szüléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!