Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet a szules jele?

Lehet a szules jele?

Figyelt kérdés

Haskemenyedes derekfajas (melegviz hatasara sem enyhult,de rendszertelen 10,5,6 aztan megint 10perc alhasi nyilalas es gorcs)vegbel koruli nyilalas a szemerem ajkak duzzattsaga mar az ules is kenyelmetlen.

Szerdan toltom a 37.hetet

2017. aug. 20. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet.én bemennek az ügyeletre
2017. aug. 20. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell egyből rendszeresnek lennie. Meleg víz hatására elmúlnak vagy legalább enyhülnek a jóslók, szóval ez nem tűnik annak. De lehet már mennék, nálunk betöltött 37 héttől nem koraszülés, addig igen. Ez meg lehet nem egy jel, hanem a vajúdás kezdete.
2017. aug. 20. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

A megerzesed mit sug? Nalam hetfon indultak a rendszertelenek ejjel, reggelre elmultak. Csutortok ejjel ujra, nem multak el, rendszeresedtek. Pentek delben elment a nyakdugo, fel negykor szivarogni kezdett a msgzatviz, az osszehuzodasok lealltak, 6-tol ujra beindultak, 9-kor mentunk be a korhazba 3-4 percesekkel, de meg boven raertunk volna. En nemakartam, hogy barmilyen szinten is beavatkozzanak, de meg igyis tul koran mentunk be. Szombat reggelre szuletett meg a fiam. Utolag en meg sokkal tobbet varnek, es csak kitolasra mennek be, mert nalam a korhazi kornyezet ugy erzem, hogy elegge bezavart, oxitocint is adtak (ez bezavarhat a szopiba, ahogy nalunk be is zavart), gatmetszes is volt teljesen foloslegesen. A vajudasi pozba is beleszolnak sok helyen, meg ctg-znek, amikor fekudni kell.

Persze ilyenkor az a jo, ha te a sajat megerzesedre hallgatsz. En meg nemmennek be. Fogadott szulesznod nincs esetleg, akitol kerdezhetsz? Ha nibcs, facebookon ajanlom a Mindent a szulesrol csoportot.

2017. aug. 21. 05:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontosan igy indult nálam is :)
2017. aug. 21. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi újság???
2017. aug. 21. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Semmi uj!:/

Tegnap este megint olyan volt h lehet ebbol lesz valami de nem..a hasamaljaba nyilalt nagyon sokszor enyhe gorcsel amit termeszetesen erzett a derekam is ..annyira hogy fekudni alig birtam..es semmi elaludtam es elmult

2017. aug. 22. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegul mikor lett meg?:)
2017. nov. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!