Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés lesz belőle?

Szülés lesz belőle?

Figyelt kérdés

5percenként keményedik a hasam mellé nyilal a hasam aljába és a derekakba,babó mozgalódik de nagyon fáj a mozgása is

Aztán vizszerű folyásom van de én gyanakszom hogy a magzat.v.szivárog

35+1hkm

2017. aug. 15. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha magzatvíz szivárgásra gyanakszol, szerintem érdemes bemenni a kórházba, biztos ami biztos. Ha tényleg megrepedt a burok, a baktériumok könnyebben bekerülnek a magzatvízbe. Mivel más tüneted is van, szerintem hívd fel az orvosod vagy szülésznõd, h mit tanácsolnak. Esetleg ha van olyan betéted, ami kimutatja a magzatvíz szivárgást, tegyél be egyet. A derékfájás néha jelentkezik vajúdás elõtt, ha addig nem volt.
2017. aug. 15. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Ha te vagy az, aki már több kérdést is tett fel ezzel kapcsolatban, akkor most menj be a kórházba. 5 perces fájásaid vannak, már 10 percessel is be lehet menni.

Ne kockáztasd a babádat.

2017. aug. 15. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A biztos, ha bemégy a kórházba és kiderül.

Amúgy a fájások lehetnek jóslók is. Nekem 36 hetesen voltak orvosokat is megtévesztő 3 perces fájásaim. A vajúdóba voltam, aztán mégsem lett szülés, végül kikerültem osztályra, és majd csak másfél hétre szültem.

A vízszerű folyás pedig lehet fertőzés tünete is. És attól is érezhetsz ilyen görcsöket, mármint a fertőzés okozta gyulladástól.

Teljesen mindegy, hogy melyik áll fenn, mindenképpen menj kórházba!

2017. aug. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!