Szülésetek előzményei? Hasgörcs, nyákdugó, fáradtság, hasmenés. Mi van még? Mennyi idővel előtte volt?
Szia!
Én a kiírt napon szültem és az égvilágon semmi előjele nem volt. Már hetekkel korábban lent volt a hasam, barátnőm mondta hogy tuti előbb jön...hát nem.
Vizsgálatra mentünk a kiírt napon és az orvosi vizsgálattól beindult, már haza sem jöttünk, csak hármasban legközelebb.
Szóval én semmi infóval nem szolgálhatok:)
Szia!
21-re voltam kiírva,de majdnem két héttel hamarabb, kilencedikén szültem.Már előtte való héten mondtam, hogy én 9-én fogok szülni, és úgy is lett.Nyolcadikán délután kettőkor kezdődött görcsölni a hasam, és tízpercesre beállt.Hajnalban ötperces lett, reggel hasmenésem volt.Délután ötkor elment a nyákdugó,19 óra 25-kor megszületett a kisfiam.
Először két nappal a kiírt időpont után, délután kezdődtek a fájások. Hajnalban lettek 5 percesek, 5 körül értünk be a kórházba, ahol a vizsgálat után burkot repesztettek, mert szinte teljesen ki voltam tágulva, és 6.40.-kor ott volt a pici fiam a kezemben.
Másodszor este 10 körül minden előjel nélkül amint lefeküdtem, elfolyt a magzatvíz. Bemnetünk a kórházba, reggel 6-ig nem nagyon történt semmi. Akkor kezdtek a fájások jönni, 7-re egyre sűrűbben és 9.40.-kor megszületett a fiam. Mindez 11 nappal a kiírt időpont előtt történt. Előző nap többen is megjegyezték, hogy lila a szám, talán ez már annak a jele lehetett, hogy készülődik valami, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert azt gondoltam, hogy ezt a babát is inkább túl fogom hordani.
államvizsga előtti nap szültem, így nem lett diplomám:)
kiírt időpont előtt 3 héttel, reggel barnázgatással indult. egész nap nem ettem csak egy banánt, nem voltam éhes. este 9 körül rögtön 5 perces fájások, nem fájt, inkább csak keményedett a hasam. egész éjjel hányás-hasmenés, 1-1 perc alvás 2 fájás között.
másnap olyan 11 körül pisilés után elment a nyákdugó, majd kihánytam az előző napi banánt:) na ez volt a legcefetebb része a szülésnek...aztán 13 óra körül elfolyt a víz, majd 14:15-kor megszületett a babám.
anyósom szerint eltorzult utolsó nap az arcom, persze ezt már csak utólag mondta.
ha én ezt tudom, akkor ugyan nem tanultam volna 1 percet se arra a hülye vizsgára! mindenki azzal hülyített, h tuti ott fog megindulni a szülés a vizsgabizottság előtt. hát nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!