Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csajszik érdekelne hogy, hogy...

Csajszik érdekelne hogy, hogy szülés, császár után azt a 6 hetet amig semmi együttlét hogyan oldottátok meg? Vagy csak egyedul vagyok azzal, hogy a párom már nagyon kívánja . Megsem lehet? :/

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk cirka 10 hónapot kellett kivárnia a páromnak :-)

Kibirta. Akkor az a pár nap már....

Egyébként jó hogy kívánja.. .. De azért be kell látnia, hogy az egészség az első!

2017. júl. 20. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Hány éves vagy kérdező? Szerintem nagyon fiatal anyuka lehetsz, ami nem baj, de részben megmagyarázza ezt a nagy hevületet. Én 30 éves voltam, a férjem 33, amikor megszületett az első gyermekünk. Lehet, hogy addigra lehiggadtunk már annyira, hogy nem kívánta sem Ő, sem én rettenetesen. Tudtuk, hogy 6 hét tilalom, feldolgoztuk, ráadásul hullák voltunk abban az első 6 hétben (a férjem is, mert Ő is éjszakázott velünk, ringatott, és vigasztalt engem, ha valami nem úgy ment).

Egyébként pedig csak a behatolás nem megengedett, máshogyan szerezhettek egymásnak örömöt (főleg te a párodnak).

2017. júl. 20. 17:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! 20 eves vagyok. igen ..eleg fiatal anyuka. eleg uj meg ez nekem :)
2017. júl. 20. 17:46
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, más hogyan van vele, de nekem a 6 hét alatt nemhogy nem kívántam a szexet, de még eszembe se jutott. Konkrétan annyira más, új és nehéz volt minden, meg azt sem tudtam, hogy a fejem, a hasam, a hüvelyem vagy a mellem fáj jobban, hogy egyenesen irtóztam az együttléttől. Nekem 11 hét kellett mire normalizálódott a helyzet és kijelenthettem azt, hogy van kedvem a páromhoz, mimt férfihoz. Szerencsére ő megértő volt, nem akart erőltetni semmit. Mondjuk a szülés utáni első együttlétekkel is lassan haladtunk, mert eléggé kellemetlen volt.
2017. júl. 20. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Túlélte. Ahogy azt is, amikor rakgyanú miatt kétszer is küretre volt szükség és utána szintén 6 hétig nem lehetett együtt lenni. Kívánjuk, mert jól esik, de emberek vagyunk és tudunk magunkon uralkodni. Mi sem vagyunk idősek, és szexuális életünk is nagyon gazdag, sok mindent kipróbáltunk már, de az egészségügyi tilalmat ( szülés után, műtétek után, inszeminacio előtt stb) zokszó nélkül kibírta, ahogy én sem másztam rá, amikor az ő műtétje miatt nem lehetett szeretkezni.
2017. júl. 20. 17:53
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Behatolás helyett válasszatok más lehetőséget, ha nálad is belefér. Ahány ágy annyi szokás. :)
2017. júl. 20. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
hát az enyémet nem hogy 6 hétig, de 6 hónapig nem érdekelte a szex. sőt még utána is eltelt jó pár hét mire rendszeres lett a dolog. Mondjuk nekem mindkettő rémes alvó, kezdetektől hullák vagyunk, 3 éves a nagy, 1 éves lesz a kicsi, 3 éve nem aludtunk át egy éjszakát sem.
2017. júl. 20. 18:42
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

2. Terhességem alatt végig tiltva volt a szex.Azt is kibírtuk.ahhoz képest az a 6hét már nem számított.

Tudod van kezed meg szád is.

De gondolom nem állatok vagytok.Ki fogjátok bírni.

2017. júl. 20. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi nagyon kívántuk. Csak a behatolás tiltott. Mi minden mást csináltunk. A fantáziátokra van bízva
2017. júl. 20. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
Én végig levoltam tiltva, de azért a páromat kielégítettem. Ő nem volt letiltva.
2017. júl. 20. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!