Kinek mikor volt az elso egyuttlet apaval csaszarmetszes utan?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 14:10
11/28 anonim válasza:
Majdnem 7 héttel. Hat hetes kontroll is csak 6+5napra volt. Aunap éjszakás volt még....
12/28 piroska és a farkas válasza:
Hát azért ne haragudjatok, de.. hogy egy nő felelőtlen a saját testével és a leendő gyerekeivel, az csak egy dolog, de hogy egy magát férfinek nevező vki nem tud kibírni hat hetet " alternatív módszerekkel" és inkább kockáztatja az egészségét annak, akit elvileg szeret..ez számomra felfoghatatlan. Az ilyen párok veszélyeztetett terhesség esetén simán kickáztatták volna a magzat életét is?
13/28 anonim válasza:
Veszélyeztett terhességnél megjátszottuk volna a különköltözést. Ha nem is látjuk egymást, úgy még kibírható. De úgy, hogy ott van mellettem... én meg azt nem értem, hogy lehet valaki olyan frigid, hogy elvan 6 hetet (vagy még többet) szex nélkül úgy, hogy ott van mellette az, akit szeret. Nem vagyunk egyformák na. ;)
14/28 anonim válasza:
5:
Én is alig bírtam ki de az h a doki áment mondjon rá az én érdekem kivárni.egy kisgyermek mellett nem érdemes kockáztatni szerintem
15/28 piroska és a farkas válasza:
Ebben semmi frigid nincs. Csupan a fontossági sorrend a lényeg. Melyik a fontosabb, a társam, vagy a szex? És hangsúlyozom, itt egy rövid, ideiglenes időszakról beszélünk.
16/28 anonim válasza:
13, bocs de ha te lefrigidezed azokat a noket, akiknel bizony a hormonok okoztakvaltozasokat es nehez visszaallniuk, akkor te meg egy nimfomanias riherongy vagy. Uzekedsz meg a gyermekagy alatt is, erre vagy jo, hogy tarogasd a labad.
17/28 anonim válasza:
13-asnak: bocsesz de nem mindenki ket labon jaro punci. Van akinek agya is van.
18/28 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. Nem mi vagyunk frigidek, hanem egyesek ösztönlények.
19/28 anonim válasza:
Kinek mi a rövid. Ahhoz képest, hogy 1-2 naponta együtt vagyunk, a 6 hét reménytelenül hosszú. De mindegy, meggyőzni úgysem fogjuk egymást. Mi egy nimfomán pár vagyunk. Próbáltunk ellenállni egymàsnak, nem sikerült. Mindenki jól van és ez a lényeg.
20/28 anonim válasza:
Akkor is ezt mondanád, ha mondjuk kapsz egy fincsi fertőzést és kiveszik a méhedet? Vagy esetleg még rosszabb? Újszülött gyerek mellett? Megáll az eszem, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!