Mibe halnak bele a mai világban az anyukák szülés közben vagy után?
Figyelt kérdés
Ismerősöm amikor szült a vele egy korteremben lévő anyuka elhunyt szülés után illetve most is olvastam facen hogy segitseget ker egy család mert az anyuka elhunyt szülés után. Számomra elég ilyesztő hogy a mai világban hogy hogy nemtudják megmenteni, vagy egyáltalán mik lehetnek a komplikációk hogy belehalnak. :(2017. júl. 8. 07:07
11/17 anonim válasza:
Az angyalok vigyázzanak rájuk!!! Kicsit elérzékenyültem. Az unokatesóm feleségével is rohantak a műtőbe,mert majdnem elvérzett. A tévében olyat láttam,hogy agyvérzést kapott az erőlködés miatt.
12/17 anonim válasza:
10es. Hogy vettek eszre a vernyomast h amiatt van? Figyelik folyamatosan?
13/17 anonim válasza:
Igen a vérnyomást folyamatosan nézik.
14/17 anonim válasza:
Elvérzik, trombózis, agyvérzés az erőlködéstől. Én is elég sok vért vesztettem, lassabban húzódott össze a méhem, 3 méhösszehúzó infúziót kaptam.
15/17 anonim válasza:
10# köszi.:)
Elegge felek a csaszartol.😣😣
16/17 anonim válasza:
Vagy pl szules utan hullamergezes, ha a mehlepeny egy darabja benne marad. Anyukam majdnem meghalt igy. El volt erve a mehlepeny valami miatt (nem tudtak miert, nem cigizett, nem ivott) es darabokban jott ki. A takaritono (!) szolt, hogy o szerinte nem jott ki mind. Ezert maradt eletben, mert toltak is a mutobe azzal a sunggal.
17/17 A kérdező kommentje:
Uristen egy rossz ly hasznalat miatt meg ne kovezzenek...koszonom a valaszokat. Ez borzaszto. Nem is gondoltam volna hogy sajnos ilyen sok minden bekovetkezhet. Nagyon szomoru hogy nemtudjak megmenteni oket. Tiszteletem minden anyukanak
2017. júl. 9. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!