Szerintetek egy kislánynak szép az Irén név?
Figyelt kérdés
Még nem aktuális, de ha az lesz, akkor ezt a nevet szeretném adni neki! :) De még tetszik a Lenke, Léda, Anna nevek is. :) Vélemények?2017. júl. 6. 17:43
11/17 anonim válasza:
Iren es Lenke nekem poros es oregnenis, de Leda es Anna tetszik.
(Lenke neni a Szomszedokbol es Psota Iren szineszno akikre azonnal asszocialtam. DE: a gyerekek oket mar nem ismerik, tehat csufolni sem fogjak hogy oreges a nev, eleve a gyerekek nem erzekelik hogy egy nev "oreges" vagy "fiatalos"!)
12/17 anonim válasza:
kicsit falusi, kicsit ódivatú.
amúgy azt jelenti béke, de akit eddig ismertem ilyen névvel az inkább a harcot képviselte :)
de mindig azt a nevet kell választani, ami neked tetszik.
nem olyan gáz az Irén, mint mondjuk (remélem senkit nem sértek meg) a "Kendi" meg az "Emánuella" meg az "Emerencia" :)
13/17 anonim válasza:
drágajóistenem....kérlek nee Irén???? Lenkeeee???
14/17 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik. :) Semmi baj nincs az Irénnel. Legalább nem valami tucatnév, biztosan nem lesz 5 Irén egy csoportban, osztályban... )
15/17 anonim válasza:
Iren, Anna egyaltalan nem tetszik.
Lenke nagyon jo.
16/17 anonim válasza:
Nálunk a városban valamiért Csirke volt több Irénnek is a beceneve, nem vagyok Irén, nekem meg a Csirke kifejezés meg tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!