Hogyan is számoljuk, hogy hány perces fájások jönnek? Honnan fogom tudni, hogy ez már az?
Köszi a választ! :-)
De hogyan számoljuk, hogy ez most 20, 10 vagy 5 perces?
A fájásokat úgy számold, hogy a fájás kezdetétől a következő fájás kezdetéig hány perc telt el.A valódi fájások erősődnek és 30-40 mp.ig is tartanak.Én is hetek óta elég erős jóslófájásokkal küzdök, órákon keresztül már 5 percesek is voltak, de valahogy éreztem, hogy ez még nem AZ.
Állitólag amig bizonytalanok vagyunk, hogy jósló-e vagy valódi, addig valószínűleg csak jósló :)
37 hetes pocakos
Én 2 napig "szenvedtem" 10, 8, 5 perces fájásokkal itthon.
Tudtam, hogy ez már elmúlni nem fog-de azt is éreztem, hogy ez még nem az igazi. Aztán amikor éjjel már aludni sem tudtam, mert fekve 5 percenként jöttek (ha sétáltam csak 10) akkor tudtam, ebből hamarosan baba lesz.
És így lett, este még 7 percesek voltak.., aztán hajnalra már 5 lett (bár elég enyhék voltak, de rendszeresek) aztán elfolyt a magzatvíz-így nem volt kérdés mikor szülök:)
Ne aggódj, ezt tudni-érezni fogod. A percek nem mindig mérvadóak, hiszen valakinek már rögtön az 5 percesek jönnek és 20 perc múlva meg is van a baba..
Van aki meg akár egy hétig is kínlódik fájásokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!