Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Napokon belul szulni fogok ....

Napokon belul szulni fogok . Es arra lennek kivancsi, hogy milyen eros fajasokra kell keszulnom? 😊 Fajdogal a pocim . De megis mennyire kellene neki fajni?

Figyelt kérdés

2017. jún. 27. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akkor fáj nagyon, mikor már azt sem tudod, mit csinálj: felállj, leülj, négykézláb állj, guggolj.... csak visszaszámolsz, várod, hogy elmúljon. aztán meg azért számolsz, mert tudod, hogy jönni fog mindjárt a következő. Nekem egyébként a legkényelmesebb egy puff legszélén ülve volt, a végén meg már tényleg se kép se hang, arra figyelsz, hogy veszed a levegőt (ez rengeteget segít), és egyszer csak felkapod a fejed, hogy kihuppant belőled a baba, és vége minden fájdalomnak.
2017. jún. 27. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet leírni. Én 5 perceseknél még kutyát sétáltattam, igaz, akkor már nem tudtam megszólalni fájások alatt. 3 perceseknél még van videó, ahogy vígan telefonálok a szülőszobán a nővéremmel. Gondoltam ez nem is olyan gáz. Aztán elfolyt a magzatvíz....... 2,5 óra pokol, én ha gáz, ha nem üvöltöttem mint a sakál, de fél óra alatt kitágultam 0-ról 5 ujjnyira, azt mondták ez az oka a nagy fájdalomnak. Aztán egy nagyfejű gyönyörűséget szültem meg gátvédelemmel. DE MEGÉRI! Én rettegtem a szüléstől, következőtől is fogok, de az a pár óra szenvedés megéri!!!
2017. jún. 27. 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hát amit most érzel, ezt persze csak sejthetem az nem fájdalom. Nekem pl a jóslók se fájtak, inkább görcsölgetett. De valószínű én rosszul birom a fájdalmat!
2017. jún. 27. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem fájdogálással kezdődött, fokozatosan lett sűrűbb és egyre erősebb. Észre fogod venni, az biztos, mert az már tényleg fáj.
2017. jún. 28. 09:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Megszületett a Pici? Végül hogyan élted meg a szülést?
2017. júl. 11. 22:41
 16/17 A kérdező kommentje:

sziasztok :) igen megyszuletett a pici.. 41+1 hetre. nulla fajasokkal. Elfolyt a magzatviz.. tagulas nulla. Kaptam folyamatosan a tagitokat.. na akkor jottek a fajasok . Olyanok, hogy mar sirva konyorogtem ,csinaljanak valamit. De hiaba..24 orat vajudtam a tagitok segitsegevel... 2 centinel tovabb semmi.. majd rossz lesz a verkepem igy 25. oraba megcsaszaroztak . 😊😊

Haaat elso reakciom az volt,hogy tobbet soha.. de ahogy ranezek a kis picikemre..lehet johet majd neki egy kisteso is. 😊😊 Idooooovel 😀😀

2017. júl. 15. 17:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok!! Enyém is "sajnos" :) ugyanígy született infúzió, a végén császár... de még ötöt-hatot bevállalnék:D

:) enyém már 18 éves majd az lesz fájdalmas amikor kamaszodni kezd!! :P De az nagyon néha:)..

2017. júl. 15. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!