Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor menjek be a korhazba?

Mikor menjek be a korhazba?

Figyelt kérdés
Tegnap elment a nyakdugo azota veres nyalkas folyasom van es egyre jobban gorcsolok.
2017. jún. 19. 09:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

Igen ez igy van akkor s ha lepontoztok.

Lepontozo brigad menjetek rohanjatok korhazban igy jo sok ido lesz beavatkozni a szulesetekbe antibiotikum fajaserosites CTg beontes haton vajudas gyerek kinyaomas kezzel tagitas vagas es tarsai hajra siessetek a korhazba

Addig mi bekeben kadban vajudva sajat temponkban hozzuk vilagra a gyerekeket gatseb es eroszak nelkul

2017. jún. 19. 15:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Kik azok a "mi", szerinted? Valami titkos társaság?
2017. jún. 19. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:

11-es, én felpontoztalak :)

12-es, ha nem jöttél volna rá, egy jó tanácsot adó szülésznő írt saját magáról, és kollégáiról.

2017. jún. 19. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha első baba és közel a kh, akkor nem kell annyira sietned.
2017. jún. 19. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Most mi vaaaan??? Már az is baj, ha természetes úton szül valaki s nem programozott császárral? Most komolyan, mindenben kell találni valami kivetnivalót?

Én bementem 5-7 perces fájásokkal mert úgy éreztem jobb ha ott vagyok. Kórházban is lett volna alkalmam kádban vajúdni, de abszolút nem esett jól. Csak a bal oldalamon tudtam feküdni...hiába volt ott a kád meg a labda meg minden.

Nem avatkoztak be. Nem volt beöntés.

Békén hagytak saját tempómban tágulni.

Gátsebem nem fájt egyáltlalán. Picit éreztem éjszaka de az nem fájdalom volt.

Mindjárt kiderül, hogy csak az az igazi szülés amit otthon végeznek.

Ja...és érzéstelenitést sem kértem/kaptam...úgyhogy drága otthon szülő meg kádban táguló hölgyek, nem csak maguk élhetik meg a szülést minden fájdalmával és szépségével együtt.

2017. jún. 19. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem jöttél volna rá, költői kérdés volt, 13-as. Én is olvastam az aláírást. A stílusa miatt kérdeztem.
2017. jún. 19. 19:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Én viszont nagyon örültem, hogy beavatkoztak, ezért élünk. Először csak kicsit véreztem, pedig levált a lepény. Szerencsére nem vártam meg, amíg elöntött, azonnal rohantunk.
2017. jún. 19. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi itt vitatkozunk...de mi van azóta a kérdezővel? Biztosan megszületett már a babája :-)

Kérdező...ha erre jársz, majd írd meg mi a helyzet...mi és hogy volt?

2017. jún. 20. 07:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Harom perces fajasokal behoztak a korhazba meg az nap meg is lett a baba gatvedelemmel.
2017. jún. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!