Ha ügyeletesnél szülsz, mikor adsz, adtál, adnál pénzt neki?
Figyelt kérdés
Elötte, utána?2017. jún. 18. 10:23
1/11 anonim válasza:
Nekem az orvosom nem ért be a szülésre, de szerencsére nem is kellett orvos, csak "dísznek" volt ott az ügyeletes kitolásnál. Nem fogadott szülésznőnek viszont adtam UTOLAG, mert végig ott volt, segített, teljesen meg voltam vele elégedve!
2/11 anonim válasza:
Nem adtam. Elégedett voltam a munkájával,szepen megköszöntem és ennyi. Ha fizetni akartam bolna,akkor fogadok dokit,de azt a pènzt inkább a kislányomra költöttük...
4/11 anonim válasza:
ügyeletesnél szültem, a dokinak nem adtam mert kb csak varrt, a szülésznőnek adtam 20-at mert nagyon sokat segített hogy ott volt.
5/11 anonim válasza:
A szülőszobán pihentünk két órát, utána csecsemős elvitte a kislányom.A doki akkor bejött engem megnézett, neki akkor adtunk, a szülésznő pedig elkísért a szobába, neki akkor adtunk.
6/11 anonim válasza:
Nem adtam. Erre van a fizetese.
7/11 anonim válasza:
Nem adtam, nekem se ad senki mikor nevelem, tanitom a gyermeket kemeny 118 ezer forintert tanarkent.
8/11 anonim válasza:
7, pedagógusnap, évvége, ballagás? se csoki, se virág? ballagáskor zsolnay?
Dokinak borítékkal, tanárnak virággal köszönjük meg...
9/11 anonim válasza:
Hat lehet hogy en tanitok rossz helyen de a mi iskolankban ezek nagyon ritka dolgok. Ha kapok is valamit max egy szal gerberat a rendesebbtol.. semmifele zsolnay.. ehhez kepest amit az orvos kap eg es fold.
10/11 anonim válasza:
ja, csak az orvosra rosszabb esetben a gyereked meg a te életed bízod rá, nem azt, hogy tudja, a muszáj j vagy ly..
de ti amúgy a pincérnek, futárnak, stb sem adtok? Nyilván más kategória, de az elvégzett feladat súlya sem azonos...
Amúgy nálunk szereti az az orvos kiszedni a varratot, akivel szültél, de ha erre nincs lehetőség, akkor is meg tudod kérdezni, a csecsemősöktől, hogy melyik nap és mikor találod meg, és akkor odaadhatod. Nyilván nem annyit, mint egy fogadottnak (ezt annak írom, aki írta, ha fizetni akart volna, fogad dokit. fogadott doki 100 és fölfelé, ügyeletes meg 30-50)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!