Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy teltek a napok a kórházba...

Hogy teltek a napok a kórházban szülés után?

Figyelt kérdés
Kérlek, írjatok részleteket. Fogalmam sincs róla, mi van ilyenkor. Ilyen gondolataim vannak, hogy biztos elmegy sok idő a babával, szopi, alatás, lehet fotózni, azt elküldeni, néha talán apa is benéz, de a szobatársaktól és az ő babáiktól gondolom, nem sokat lehet pihenni, aludni. Mit csináltatok, mikor a pici aludt? Mi segít hamarabb túllenni a kínságos részén?

2017. jún. 16. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk nincs a baba egész nap velünk. Kétágyas szobát kaptam, ott volt hely és mindig behozták szopcsizni. Első babánál nekem olyan 2 nap alatt alakult ki az az érzés, hogy amikor hallottam a piciket sírni, felismertem az enyémet és mentem, elhoztam, hogy inkább velem legyen, szóval az igazi anyai érzések beindultak. Vigyázni akartam rá:) Éjjel kimaradt 1 szoptatás, ez fura volt, mert nekem igen jól jött az alvás, de a picinek nem biztos a tápszer :(. Bár a kórházunk eléggé...meg a kaja is nagyon gáz volt, de úgy éreztem magam mint egy wellness hétvégén, olyan boldog voltam. Folyamatosan telefonáltam, fotóztam.
2017. jún. 17. 05:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, nem hagyhattam magára. Ha meglátták volna akkor nagyon kikaptam volna.. Nem akartam megnézni, hogy az mit is jelent :D

(Amúgy miért lettem lepontozva? Saját élményt kérdezett a kérdező, akkor nem lehet olyan, hogy jó vagy rossz válasz.. Na mindegy.)

2017. jún. 17. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy ágyas szobában voltam. Gyorsan elment az idő, ébredés után szoptatás, aztán reggeli. Utána vizit majd csecsemő vizit, ekkor elmodták mikor kell vinni a babát vizsgálatra vagy épp fürdetésre. Addig én általában lezuhanyoztam. Délután kimentem a látogatókhoz (nem jöhettek be szerencsére csak kitolni lehetett a babát egy ablakhoz és kimenni a látogatóhoz). Estefelé bejött a férjem (apuka az egyágyasba bemehet) és velünk volt este fél 10ig kb. Közben ment a nap. Szoptatás, peluscsere, evés, baba fotózás és kép küldözgetés. :) A baba 3 napos korában pedig mehettünk is délelőtt haza.

Én nagyon féltem, hogy rosszul fogom viselni a kórházat és folyton "haza akarok menni' érzésem lesz és sírni fogok, mint egy gyerek. :D De semmi ilyesmi nem volt szerencsére mert nagyon örúltem, hogy végre ott a baba. :)

2017. jún. 17. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!