Hová fog vinni a mentő Pesten?
Figyelt kérdés
Már írtam ki egy kérdést tegnap arról, hogy huzamosabb ideig Pesten kell tartózkodnunk családostul, amikor szülni fogok. Nem ismerem Pestet túl jól, azt tudom, hogy a Blaha Lujza téren fogunk lakni, és utánanéztem, hogy az a VIII kerület, de több kórházat is láttam ott. Alapból hová fognak vinni, ha kezdődik a szülés? Nem akarok orvost fogadni ott, mert hát azt sem tudom, hol kéne, vagy hogy kik vannak, ki a normális. Így a mentő a legközelebbi kórházba visz, de vajon melyik az? Kicsit most félek. Sajnos a hazajövetelt biztosan nem tudjuk megoldani.2017. jún. 9. 16:43
11/16 A kérdező kommentje:
Azt nem is vártam. A lényeg, hogy ellátnak, ha jön a baba.
De valószínűleg akkor arra is kellene. Gondolom, arra is ez vonatkozik.
2017. jún. 9. 17:47
12/16 anonim válasza:
A Szent Imrét javaslom, hogy oda sétálj be :)
13/16 anonim válasza:
A majdani lakcímed szerinti kórházba kell bemenned, és az ügyeletes orvos fog segíteni a szülésben. Nagyon a végén fogtok ide költözni? Mert ha nem, akkor még lesz időd a védőnőt felkeresni, és sztk-terhesgondozásra elmenni párszor. Lakcím szerintibe. A védőnő is tud segíteni ebben.
14/16 anonim válasza:
Szerintem hívd fel már most a legközelebbi kórház szülészetét, és kérdezd meg, hogy ha szükséges, bemehetsz-e oda. Negyon az legyen, hogy bemész, aztán közlik, nem ők az ügyeletes kórház...
15/16 A kérdező kommentje:
Nem lesz ott a lakcímem hivatalosan. Mert nem végleg megyünk, tehát nem igazi költözés. De az lesz, felhívom a kórházat előre.
2017. jún. 9. 21:43
16/16 anonim válasza:
A 37. héttől hetente kell járnod NST-re, túlhordás esetén pedig naponta, szval mindneképp járj utána még jóval a vége előtt, hogy kiderítsd, melyik kórházban végzik el ezeket a rendszeres vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!