Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mielött szülni megyek le kell...

Mielött szülni megyek le kell borotválkoznom a puncimat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 23:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nagyon nagy hasam volt, de minden héten legalább egyszer borotválkoztam, mikor mentem orvoshoz előtte egy nappal biztos (nehogy összekaszaboljam magam és csúnya legyen). Én magamnak csináltam, utána megnéztem tükörrel az eredményt és korrigáltam:) Könnyű szülést!:)))
2010. máj. 18. 08:00
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Jó, ha leborotválod, mert higiénikusabb, nem áll fenn (vagy kevésbé) a fertőzés esélye, amikor jön a baba. A kórházban is leborotválják, de jobb, ha te vagy a párod otthon megoldjátok. De azért vigyél magaddal otthonról borotvát és kérd meg, h azzal borotváljanak, ha véletlenül neked otthon nem volt időd erre. Könnyű szülést! 40+5 hetes kismama
2010. máj. 18. 08:22
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Miért kellene? Ott leborotválják ha nem vagy. Ha meg egyébként is borotválod...
2010. máj. 18. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem érdemes, hogy ne a kórházban kelljen idegeneknek. Én le fogom szülés előtti napon.
2010. máj. 18. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem jobb, ha magadnak megcsinálod. De ha hírtelen indulna be a szülésed és nem lenne rá időd úgyis megcsinálják.
2010. máj. 18. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is mindig borotválom, kb 8 éve!Így tükör nélkül is megy rutinból4Előző terhességemnél pl mikor itthon elfolyt a vizem elmentem zuhanyozni, és akkor csináltam magamnak!A páromra tuti nem bíztam volna, mert olyan izgatott volt, szerintem még a comb artériámat is átvágta volna idegességében!! :-)
2010. máj. 18. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt a férjem csinálta meg.
2010. máj. 19. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!