Mielött szülni megyek le kell borotválkoznom a puncimat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 23:12
1/17 anonim válasza:
Én leborotváltam, de a beöntés előtt a szülésznő még borotvált rajta, mert nem sikeredett a mutavány valami jól, hisz már alig fértem oda a hasamtól, és tükörrel se láttam rendesen.
2/17 anonim válasza:
Igen, de a magyartanulásról se feledkezz meg...
3/17 anonim válasza:
Igen!Ha nem sikerülne a szülőszobán leborotválnak.Könnyű szülést!
4/17 anonim válasza:
Igen, de írhattál volna "punci" helyett nemi szervet is.
5/17 anonim válasza:
23:28 - annak ugyan mi értelme lett volna? az emberek miért kötnek bele minden sz*rba? :)
6/17 anonim válasza:
Válaszolva a konkrét kérdésre: nem KELL, de leszokták borotváni.
Nálunk amúgy beöntés se volt csak ha kéri valaki.
7/17 anonim válasza:
A Szent Istvánban nincs sem borotválás, sem beöntés.
Ha látod, borotváld le magadnak, de óvatosan! (én összekaszaboltam magam)
8/17 anonim válasza:
Én leborotváltam szülés előtt két nappal.
9/17 anonim válasza:
Én leborotváltam (vagyis a párom,mert ikerterhesség lévén még a lábaimat sem láttam). :)
10/17 anonim válasza:
Én minden orvoslátogatás előtt is megtettem.Tehát ha megyek szülni,akkor sem lesz gond,mert most,h közeledik, sűrűbben eszközölöm:-)
Irtózom a gondolattól is,h valaki más csinálja,ráadásul ki tudja milyen borotva az...(Nem úgy értem,h használta,hanem,minőségre.)Nekem sem könnyű már,de tükörrel,meg emlékezetből,azért megy:-)
Üdv! 39 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!