Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most hónapba szūltem a...

Most hónapba szūltem a hūvelyembe van alul egy nyelvre hasonlito valami mi lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódok lehet hogy a párommal sose fogunk tudni szeretkezni és ezt nem tudom megérti e.Még nem telt le az összes hét de egyūtt voltunk,attól lehet?Irtózatos volt az az egyūttlét.Egy pici nyelvszerű valami ami félig elzárja a hūvelyem.
2017. jún. 2. 00:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mutatod meg egy orvosnak?
2017. jún. 2. 00:46
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne várd meg a 6 hetes kontrollt, hanem menj el orvoshoz. Talán méhsüllyedés lehet, ami szülés után néha elő szokott fordulni.
2017. jún. 2. 07:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Már együtt voltatok? :O Hány hete szültél?

Nem tudom mi az, de mielőbb menj orvoshoz, és feltétlenül mondd neki ezt is.

2017. jún. 2. 07:27
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Komolyan nem lehet kivárni "az összes hetet"? Nem olyan sok az. 6 hét a kontrollig. 6 hét!!! Nem hiába mondják az orvosok hogy addig semmi. Addig van kezed, van szád ha esetleg párod nem bír magával.

Azonnal menj orvoshoz de azt is dicsekedd el hogy nem tudtad megállni a ketyerélést!

2017. jún. 2. 07:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

június 2.-a van

remélem nem valóban a hónapban szültél...

nem véletlen az a hat hét. ha a párod nem bírja ki, akkor egy igazi bunkó.

menj orvoshoz mindenképp!

2017. jún. 2. 08:37
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó...a kérdező azt sem tudja milyen hónapban van, nem tudta kivárni a 6 hetet sem...ezek után, szerinted milyen jó helyen lesz az a gyerek???

Egyeseknek megtiltanám a szaporodást...de komolyan. Ilyennek minek gyerek?

2017. jún. 2. 09:25
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
szerintem rossz helyen, de most ezzel mit lehet tenni? semmit.
2017. jún. 2. 09:29
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Talán ki kellett volna bírni azt a 6 hetet, és akkor most nem lenne ott az az izé ...

Irtózatos volt az együttlét? Csodálkozol?

2017. jún. 2. 13:59
 9/13 anonim ***** válasza:
20%

szerintem a kérdező nem azért írta ki a kérdést hogy leba***átok...egyébként meg miből vontad le azt a következtetést hogy az a baba rossz helyen lesz? :D abból hogy nem várták ki a 6 hetet ? tényleg? :D már ne is haragudj de neked sincs sok eszed :)

de hagyjuk is a személyeskedést

veletek ellentétben én válaszolok is normálisan a kérdezőnek ugyanis arra van ez az oldal hogy kérdeznek-te válaszolsz de nektek ez tuti magas :)

na szóval én azt mondom mutasd meg dokinak természetesen! nem hallottam még ilyenről. egyébként én 3 hónapja szültem 6. héten együtt voltam párommal és 5ször rosszabb volt mint ha újra elvesztettem volna a szüzességem...szóval a szülés utáni első szerintem mindenkinek nagyon fáj

2017. jún. 3. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

Kedves utolsó. Köszi a kioktatást de véletlenül sem az volt a kérdés, hogy mikor voltál együtt a pároddal vagy hogy mennyire fájt a szüzességed elvesztése.

A kérdező hüvelyében gyakorlatilag van egy nyelv szerű valami ami lehet méhsülyedés vagy akármi más.

Orvos tudja majd megmondani hogy micsoda...csak lényeges ugye, hogy el ne titkolja azt, hogy nem tudta kivárni a 6 hetet és már ketyeréltek. Lehet hogy elrontottak ott bent valamit.

Orvos kell lásson ugyebár mielőtt újra elkezdesz nemi életet élni.

2017. jún. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!